تیتر امروز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند
گفت‌وگوی احمد طبعی با محمدجعفر محمدزاده در استودیوی دیدارنیوز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند

دکتر محمدجعفر محمدزاده، معاون پیشین مطبوعات وزارت ارشاد و رئیس پیشین رادیو ایران در برنامه «میهمان من» با احمد طبعی کارشناس‌ - مجری دیدارنیوز به گفت‌و‌گو نشست.
مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
رئیس پلیس فتا خبر داد

رصد فضای انتخاباتی؛ با تخریب، توهین و شایعه‌پراکنی برخورد می‌شود

سردار وحید مجید، رئیس پلیس فتا از رصد فضای انتخاباتی در فضای مجازی از سوی پلیس فتا و برخورد با تخریب، توهین و شایعه‌پراکنی خبر داد.

کد خبر: ۱۶۶۹۶۲
۰۹:۵۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳

پلیس

دیدارنیوز: رئیس پلیس فتای فراجا از رصد جریانات مرتبط با چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در فضای مجازی خبرداد.

سردار وحید مجید با اشاره به اجرای طرح عملیاتی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا در ۳۴ کارگروه در سراسر کشور با موضوع انتخابات گفت: پلیس فتا در راستای اجرای ماموریت‌های ذاتی و محوله، رصد جریانات مرتبط با برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سراسر کشور را در فضای مجازی در دستورکار خود قرار داده و اقدامات مربوطه در ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی در حال اجرا است.

وی ادامه داد: پلیس فتا مطابق با شرح وظایف ابلاغی و تعیین شده تمامی جریانات را رصد کرده و در صورت مشاهده موارد مجرمانه نظیر تخریب، توهین، دروغ و شایعه پراکنی و هرگونه اقدام در حوزه جرایم ویژه انتخاباتی با متخلفان و مجرمان برابر قانون برخورد خواهد کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا تصریح کرد: در ایام منتهی به برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پلیس فتا فراجا در راستای اجرای وظایف و ماموریت‌های محوله، با وزارت کشور، دادستانی و سایر نهاد‌های ذی‌نفع در راستای ارتقاء امنیت در فضای مجازی تعامل و ارتباط تنگاتنگی دارد.

چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی، روز جمعه هشتم تیرماه ۱۴۰۳ در سراسر کشور و باحضور شش نامزد شامل امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، مسعود پزشکیان، محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی و مصطفی پورمحمدی برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد