تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
هشدار به پرمصرف‌ها

برق کدام ادارات قطع می‌شود؟

کامبیز ناظریان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اعلام کرد که از امروز (دوشنبه) برق اداره‌هایی که مصوبه هیات دولت مبنی بر کاهش مصرف برق را رعایت نکنند، قطع خواهد شد.

کد خبر: ۱۶۶۸۶۶
۱۵:۵۴ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳

برق کدام ادارات قطع می‌شود؟

دیدارنیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: از امروز برق اداره‌هایی که مصوبه هیات دولت مبنی بر کاهش مصرف برق را رعایت نکنند قطع خواهد شد.

به نقل از شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، کامبیز ناظریان افزود: مطابق مصوبه ابلاغی هیات وزیران؛ همه دستگاه‌های اجرایی و ادارات، موظف به کاهش مصرف برق با اولویت خاموش کردن روشنایی غیرضروری و مدیریت سامانه‌های سرمایشی هستند

وی ادامه داد: از امروز؛ دوشنبه؛ ۲۱ خردادماه، برق اداراتی که اقدام به اجرای این مصوبه، وفق شرایط ابلاغی نکرده اند با اخطار قبلی قطع خواهد شد.

مدیرعامل توزیع برق پایتخت پایداری شبکه برق را نیاز اصلی آسایش و آرامش مردم دانست و خاطرنشان کرد: همه تدابیر لازم در بخش‌های فنی به کار گرفته شده و نیرو‌های عملیاتی این شرکت با تمام توان در تلاش هستند تا کوچک‌ترین اختلالی در تامین برق پایتخت ایجاد نشود.

ناظریان گفت: در همین راستا با تخصیص یک هزار میلیارد تومان، بالغ بر یک هزار طرح فنی در راستای توسعه و بهسازی شبکه برق کلان شهر تهران اجرایی شده و ۱۵۰ برنامه تخصصی نیز با هدف گذر از پیک تابستان ۱۴۰۳ توسط کارشناسان این شرکت، طراحی و اجرا شده است، اما موفقیت در گذر از تابستان با توجه به تعداد قابل ملاحظه مشترکان برق پایتخت، بدون همراهی آنان، امری دشوار خواهد بود.

وی ادامه داد: بخش قابل ملاحظه‌ای از مصرف برق تهران، متعلق به بخش اداری و دستگاه‌های اجرایی است و به همین دلیل، همزمان با آغاز پایش مصرف برق ادارات پایتخت از سال گذشته، مکررا به دستگاه‌های مزبور اطلاع رسانی و آموزش‌های لازم در خصوص ضرورت و راهکار‌های کاهش مصرف برق ارائه شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ خاطرنشان کرد: همه ادارات شهر تهران، مجهز به کنتور‌های هوشمند بوده و مصرف برق آنان به صورت لحظه‌ای از طریق رصدخانه شبکه برق و انرژی و مرکز پایش انرژی این شرکت، در حال بررسی است و در صورت عدم رعایت مصوبات ابلاغی بدون اغماض با ادارات غیرهمکار، برخورد خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها