تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

نتایج قرعه‌کشی خودروهای برقی اعلام شد

طبق اعلام مدیرسامانه یکپارچه تخصیص خودروها، نتایج تخصیص/عدم تخصیص تمامی متقاضیان از امروز (شنبه) بر روی سایت سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های برقی قابل مشاهده است.

کد خبر: ۱۶۶۷۶۰
۱۸:۱۹ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳

نتایج قرعه‌کشی خودروهای برقی اعلام شد

دیدارنیوز: طبق آنچه که وعده داده شده بود، تمامی ثبت‌نام‌کنندگان خودرو‌های برقی که در طرح عرضه هفت خودروی برقی از طریق سامانه مربوطه خودروی موردنظر خود را ثبت کرده بودند، می‌توانند از طریق پروفایل کاربری در سایت این سامانه، از نتیجه تخصیص یا عدم تخصیص خود مطلع شوند.

طبق اعلام مدیرسامانه یکپارچه تخصیص خودروها، نتایج تخصیص/عدم تخصیص تمامی متقاضیانی که در بازه زمانی مقرر نسبت به تعریف حساب وکالتی و مسدود کردن وجه ١٠٠ میلیون تومانی در این حساب و سپس ثبت درخواست یک خودرو از بین هفت محصول عرضه شده، اقدام کرده بودند، از امروز (شنبه ١٩ خرداد ماه) بر روی سایت سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های برقی قابل مشاهده است.

البته گفتنی است که به‌تدریج، این نتایج از روز پنجشنبه (١٧ خرداد ماه) بر روی سایت سامانه بارگذاری شده و امروز تکمیل شده است؛ بر این اساس ثبت‌نام کنندگان می‌توانند با مراجعه به پروفایل شخصی خود در سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های برقی، از نتیجه ثبت خودرویی خود و اولویت‌بندی نهایی، مطلع شوند.

متقاضیان در سه دسته تقسیم، خواهند شد. دسته اول متقاضیانی هستند که خودرو به آن‌ها تخصیص داده شده است. دسته دوم متقاضیانی‌اند که در صف انتظار موقتیِ خرید خودروی مورد نظر قرار می‌گیرند تا در صورت عدم تکمیل وجهِ دسته اول یا افزایش ظرفیت فروش، خودرو به آن‌ها تخصیص داده شود. در نهایت دسته سوم، متقاضیانی هستند که در وضعیت عدم تخصیص قرار خواهند گرفت و مشمول تخصیص در این دوره، نخواهند بود.

همانطور که پیش‌تر، رئیس سازمان توسعه تجارت نیز تاکید کرده بود که باتوجه به تعداد درخواست بالا، امکان تشکیل صف برای خرید خودرو‌های برقی (همچون طرح فروش خودرو‌های وارداتی بنزینی) وجود ندارد؛ بنابراین پس از اینکه متناسب با تعداد خودرو‌های موجود، افراد مشخص شوند و در اصطلاح رزرو (تا زمان واریز وجه) صورت گیرد، عملاً الباقی مشمول «عدم تخصص» یا «ابطال» خواهند بود و از این نوبت حذف خواهند شد.

البته چنانچه فردی از منتخبان (افرادی که به شرکت‌ها معرفی می‌شوند) از واریز وجه منصرف شود و وجه خودرو‌ها را واریز نکنند، تخصیص به افرادی صورت خواهد گرفت که حذف شده‌اند.

بر این اساس، متقاضیانی که در وضعیت عدم تخصیص قرار می‌گیرند، اولویتی نخواهند داشت و و حذف خواهند شد و بایستی در عرضه‌های بعدی، از ابتدا، برای تعریف حساب وکالتی، واریز وجه در حساب وکالتی و ثبت‌نام اقدام کنند.

یادآوری می‌شود که از ۳۰ اردیبهشت ماه، این امکان برای متقاضیان خودرو‌های برقی که پیش از آغاز ثبت‌نام، نسبت به تعریف حساب وکالتی به نام خودرو‌های برقی، اقدام و مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان را در این حساب بلوکه کرده بودند، فراهم شد که از میان هفت مدل خودروی برقی وارداتی عرضه شده از طریق سامانه یکپارچه خودرو‌های برقی برای انتخاب و ثبت درخواست یک خودرو، آن هم بدون شرایط و محدودیت ثبت‌نام در طرح‌های فروش خودروها، اقدام کنند.

بالغ بر ۱۴۰ هزار نفر در این طرح عرضه خودرو‌های برقی شرکت کرده بودند که از این بین، بالغ بر ۲۵ هزار نفر صرفاً برای سه مدل خودرو، ثبت درخواست داشته‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان