تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
نیویورک تایمز منتشر کرد

گزارشی از قطعنامه ضدایرانی؛ با درخواست آمریکا «تعدیل شده بود»

روزنامه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی درباره تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ادعا کرد که دولت آمریکا از تروئیکای اروپا خواسته بود تا لحن قطعنامه را تعدیل کنند.

کد خبر: ۱۶۶۶۴۷
۱۱:۳۴ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۳

گزارش نیویورک‌تایمز درباره قطعنامه ضدایرانی؛ «تعدیل شده بود»

دیدارنیوز: روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نوشت: دولت آمریکا از بیم واکنش تهران از تروئیکای اروپا خواسته بود تا لحن قطعنامه را تعدیل کنند.

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نشست روز چهارشنبه خود قطعنامه پیشنهادی انگلیس، فرانسه و آلمان علیه ایران را با ۲۰ رای موافق، ۱۲ رای ممتنع و مخالفت روسیه و چین به تصویب رساند.

نیویورک تایمز در گزارش خود با بررسی تصویب این قطعنامه نوشت: اگرچه قطعنامه‌های انتقادآمیز آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از نظر قانونی الزام‌آور نیستند، اما دارای وزن سیاسی هستند. شورای حکام آژانس در نوامبر ۲۰۲۲ نیز قطعنامه مشابهی را تصویب کرد که توسط همین سه کشور اروپایی تهیه شد و از ایران خواسته بود در تحقیقات در مورد آثار اورانیوم یافت شده در سایت‌های مشکوک هسته‌ای سابق در این کشور همکاری کند. هرچند ادعا می‌شود که ایران هرگز از آن پیروی نکرد.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، در این میان، دولت جو بایدن (رئیس جمهور آمریکا) آشکارا نگران تصویب قطعنامه‌ای بود که چنان تند بیان شده بود که می‌توانست واکنش‌های شدیدی را در تهران به دنبال داشته باشد و تلاش کرد از آن اجتناب کند. مقامات آمریکایی گفتند که با نگرانی اروپایی‌ها هم عقیده‌اند، اما نمی‌خواهند از قطعنامه‌ای غیرقابل اجرا حمایت کنند که ممکن است ایران را وادار به توسعه برنامه هسته‌ای خود در زمانی کند که واشنگتن به دنبال کاهش تنش در منطقه است.

در نهایت پس از برخی اصلاحات در عبارات و تعدیل لحن قطعنامه، آمریکا به آن رای داد.

روسیه و چین نیز پس از تصویب قعطنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس تاکید کردند که این اقدام به حل‌وفصل موضوع هسته‌ای ایران کمکی نمی‌کند و تنها موجب پیچیده‌تر شدن اوضاع می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی