
سارا فلاحی، نماینده مردم ایلام در مجلس با بیان اینکه مجلس دوازدهم اولویت خود را بر اصلاح و تنقیح قوانین قرار دهد، گفت: متاسفانه ارزش پول ملی دچار سقوطهایی شده و این مسئله به غرور ملی ما آسیب زده است؛ ما کشوری هستیم که به لحاظ شخصیت منطقهای یک کشور قدرتمند هستیم و حیف است که ارزش پول ملی ما به این پرستیژ آسیب بزند؛ لذا باید کمک کنیم ارزش پول ملی حفظ و غرور ملی بازسازی شود.
دیدارنیوز: فلاحی با بیان اینکه اگر مجلس دوازدهم میخواهد درست عمل کند باید اولویت خود را بر اصلاح و تنقیح قوانین قرار دهد؛ عنوان کرد: به جای اینکه از ابتدا یک سری قوانین جدید مصوب و روی هم تلنبار کنیم، باید به سمت اصلاح و تنقیح قوانین برویم.
سارا فلاحی، نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خانه ملت درباره اولویتهای پیش روی مجلس جدید عنوان کرد: به نظر من اگر مجلس دوازدهم میخواهد درست عمل کند باید اولویت خود را بر اصلاح و تنقیح قوانین قرار دهد؛ یعنی به جای اینکه از ابتدا یک سری قوانین جدید مصوب کنیم که روی هم تلنبار شود که نه اجرا و نه بر آنها نظارت شود؛ باید به سمت اصلاح و تنقیح قوانین برویم.
منتخب مردم ایلام در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: در کنار اصلاح و تنقیح قوانین، باید سه اولویت بازار، مسکن و خودرو را در بررسی طرحها و لوایح در مجلس دوازدهم تعریف کنیم؛ یعنی اگر قانونی وضع میکنیم، اولویت با قوانینی باشد که در رابطه با تسهیل مسیر رسیدن مردم به کالای مورد نیاز، مسکن و خودرو باشد؛ زیرا این موارد اولویتهای اول زندگی مردم است، در زندگی آنها مستقیم نقش دارد و اگر ما این کار را انجام دهیم، رضایتمندی مردم بالا میرود.
فلاحی تأکید کرد: به نظر من اینکه ما کلی طرح بی فایده بنویسیم و هم وقت نماینده و هم وقت مجلس گرفته شود؛ اما اگر روی موارد تاثیرگذار که اشاره کردیم کار شود، هم سرمایه اجتماعی بالا میرود، هم مردم خوشحال میشوند.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اولویت اصلی دیگر نمایندگان در مجلس دوازدهم، بحث کمک در حوزه نظارتی بطور مثال برای حفظ ارزش پول ملی است که متاسفانه دچار سقوطهایی شده و این مسئله به غرور ملی ما آسیب زده است؛ ما کشوری هستیم که به لحاظ شخصیت منطقهای یک کشور قدرتمند هستیم و حیف است که ارزش پول ملی ما به این پرستیژ آسیب بزند؛ لذا باید کمک کنیم ارزش پول ملی حفظ و غرور ملی بازسازی شود.