تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
نرخ ارز در ایران

دلار در حالت انتظار

کارشناسان اقتصادی معتقدند موضوع انتخابات ریاست جمهوری که تیرماه برگزار می‌شود و نشست شورای حکام، بازار ارز را در حالت انتظاری قرار داده است.

کد خبر: ۱۶۶۰۸۲
۱۷:۲۷ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳

دلار در حالت انتظار

دیدارنیوز: قیمت دلار در دومین روز معاملاتی هفته با کاهش محدود بازگشایی شد. معامله‌گران، بازار ارز را منتظر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و نشست شورای حکام می‌دانند. به این ترتیب شرایط خرید و فروش در بازار ارز طی روز‌های اخیر رکودی شده است.

قیمت دلار روز یکشنبه با کاهش ۵۰۰ تومانی بازگشایی شد، اما این روند در ادامه روز کمی تعدیل شد و قیمت در میانه کانال هفتم از کریدور پنجم بسته شد.

بازار ارز از ریسک خالی شد

کارشناسان اقتصادی معتقدند موضوع انتخابات ریاست جمهوری که تیرماه برگزار می‌شود و نشست شورای حکام، بازار ارز را در حالت انتظاری قرار داده است. آن‌ها می‌گویند انتظارات تورمی نسبت به اقتصاد رفتاری وزن بالایی دارد و همین موضوع در ماه‌های آینده حجم زیادی از تقاضا را در بازار‌های مالی به وجود می‌آورد.

تحلیلگران، سیاست‌گذار را مسئول ایجاد هر روندی در بازار ارز و قیمت دلار می‌دانند و معتقدند فعلا راهگشای ایجاد شرایط باثبات و آرام در بازار، به موضوعات سیاسی و حسن روابط با سایر کشور‌ها گره خورده است.

بازار ارز به کما رفت

گفتنی است قیمت درهم روز یکشنبه ۶ خرداد با رقم ۱۵ هزار و ۷۴۰ تومانی معامله شد و نسبت به روز شنبه تغییر قیمت نداشت. تتر بدون تغییر قیمت و با رقم ۵۸ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد.

قیمت پوند انگلیس در دومین روز هفته تغییر قیمت نداشت و در کف کانال ۷۳ هزار تومانی معامله شد و یورو نیز بدون تغییر روی رقم ۶۲ هزار و ۵۸۰ تومانی ایستاد.

گفتنی است اسکناس و حواله دلار روز یکشنبه افزایش داشت. اسکناس دلار با رقم ۴۴ هزار و ۹۱۶ تومان و حواله دلار با رقم ۴۱ هزار و ۹۳۸ تومان عرضه شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر