تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
۶۲ هزار واحد ریخت

ریزش کم‌سابقه بورس!

بازار سهام در ادامه روز‌های رکودی خود، در طی معاملات امروز (یکشنبه) با ریزشی کم سابقه و ۶۲ هزار واحدی مواجه شد.

کد خبر: ۱۶۵۶۶۹
۱۲:۴۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳

ریزش کم‌سابقه بورس!

دیدارنیوز: شاخص کل بورس در معاملات امروز یکشنبه، ریزشی ۶۲ هزار واحدی را تجربه کرد.

بازار سهام در ادامه‌ روز‌های رکودی خود، در طی معاملات امروز با ریزشی کم سابقه مواجه شد. گفتنی است فشار فروشی که به واسطه‌ی انتشار صورت‌های مالی برخی از شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی صورت گرفت، در رنج منفی اکثریت بازار بی تاثیر نبود؛ بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی ۶۲ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۱۰۶ هزار واحد رسید.

همچنین شاخص کل هم‌وزن با ریزشی ۲۰ هزار واحدی به ارتفاع ۶۹۴ هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فارس»، «فولاد» و «فملی» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «شگویا» و «زاگرس» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «فولاد»، «ذوب» و «شستا» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «شفام»، «فزر» و «خاور» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۴ هزار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۴۸۵ میلیارد تومان به بازار سهام خروج کردند.

در بازار امروز ۴۱ نماد در محدوده مثبت و ۳۹۰ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۷۱ نماد در محدوده مثبت و ۳۱۴ نماد در محدوده منفی معامله شدند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی