تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
هیچ منطقه امنی در غزه وجود ندارد

بورل: اجبار غیرنظامیان برای تخلیه رفح غیرقابل تحمل است

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با انتقاد از اسرائیل می‌گوید که اجبار غیرنظامیان فلسطینی برای تخلیه شهر رفح غیرقابل تحمل است.

کد خبر: ۱۶۵۲۶۷
۰۹:۱۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳

بورل: اجبار غیرنظامیان برای تخلیه رفح غیرقابل تحمل است

دیدارنیوز: جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اظهاراتی با انتقاد از اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، تاکید کرد: اجبار غیرنظامیان فلسطینی برای تخلیه شهر رفح غیرقابل تحمل است.

به نقل از تارنمای خبری باها، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، گفت: هیچ منطقه امنی در غزه وجود ندارد که غیرنظامیان فلسطینی بتوانند در آن منطقه پناه بگیرند.

بورل با بیان اینکه ما همچنان از رژیم صهیونیستی می‌خواهیم که عملیات زمینی خود را در رفح ادامه ندهد، خاطرنشان کرد: حمله زمینی (رژیم) اسرائیل به رفح، بحران انسانی در غزه را تشدید خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه سخنان خود، افزود: اسرائیل به موجب قوانین بین‌المللی موظف است امنیت غیرنظامیان را تأمین کند.

اولاف شولتس صدراعظم آلمان نیز پیش‌تر در اظهاراتی نسبت به حمله زمینی رژیم صهیونیستی به جنوبی‌ترین شهر غزه هشدار داد و گفت: حمله به رفح منجر به کشتار گسترده غیرنظامیان خواهد شد.

صدراعظم آلمان با انتقاد از حملات رژیم صهیونیستی به رفح، اظهار کرد: ما معتقدیم که حمله به این شهر غیرمسئولانه خواهد بود و در مورد آن هشدار می‌دهیم.

شولتس با بیان اینکه این موضوع را به بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز گفته است، تاکید کرد: ما معتقد نیستیم در حمله به رفح رویکردی وجود داشته باشد که در نهایت بتواند مانع از کشتار غیرنظامیان بی‌گناه شود.

ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه با انتشار ۲ نقشه از فلسطینی‌ها خواست تا مناطق بیشتری را در شرق شهر رفح در جنوب نوار غزه و منطقه بیت لاهیا در شمال نوار غزه تخلیه کنند. این خواسته به دنبال تصمیم شورای جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر گسترش دامنه عملیات در شهر رفح صادر شده است.

کابینه جنگ رژیم صهیونیستی ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ (۶ می ۲۰۲۴) نیز به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح را تائید کرد. ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است. به این ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بسته است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر