تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
بمباران اطراف گذرگاه رفح ادامه دارد

جنایت‌های شبانه اسرائیل در شمال غزه

ارتش جنایت‌کار اسرائیل باوجود محکومیت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای همچنان در دویست و هجدهمین روز جنگ، به کشتار و خون‌ریزی خود در غزه ادامه می‌دهد.

کد خبر: ۱۶۵۲۲۰
۱۰:۲۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳

جنایت‌های شبانه اسرائیل در شمال غزه

دیدارنیوز: رژیم صهیونیستی علی‌رغم محکومیت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای همچنان در دویست و هجدهمین روز جنگ، به تجاوزات خود به غزه ادامه می‌دهد و صبح امروز (شنبه) حملات جدیدی را به چند منطقه این باریکه انجام داد که تعدادی شهید و ده‌ها مجروح برجای گذاشت.

«بهاء عکاشه» روزنامه نگار فلسطینی به همراه همسر و پسرش در بمباران رژیم صهیونیستی که خانه آن‌ها را در اردوگاه «جبالیا» در شمال نوار غزه هدف قرار داد، به شهادت رسیدند.

طبق گزارش شبکه المیادین، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنین تعدادی از منازل شهروندان فلسطینی را در خیابان «القصاصیب» در جبالیا، «بیت لاهیا» و برج‌های «شیخ زاید» در شمال نوار غزه بمباران کردند.

همزمان درپی بمباران خانه خانواده «صیام» در محله قدیمی غزه در مرکز شهر غزه چند فلسطینی به شهادت رسیده و زخمی شدند.

همچنین بمباران خانه متعلق به خانواده «الخطیب» در شهرک «الزوایده» در مرکز نوار غزه دست‌کم ۱۰ شهید و تعدادی مجروح برجای گذاشت.

مرکز و شرق شهر رفح در جنوب نوار غزه نیز شاهد حمله شدید توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی بودند.

طبق این گزارش، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نیز محله «الجنینه» در شرق رفح را بمباران کردند. خبرنگار الجزیره گفت: شلیک بمب‌های نوری در حریم هوایی منطقه شمال شرقی شهر رفح در جنوب نوار غزه مشاهده شد و توپخانه مرکز و شرق این شهر را هدف قرار داد.

همچنین منابع مطبوعاتی فلسطین اعلام کردند که یک حمله هوایی خشونت آمیز توسط هواپیما‌های اشغالگر محله السلام و اطراف گذرگاه رفح را هدف قرار داد.

احمد الکحلوت، مدیر دفاع مدنی در شمال نوار غزه گفت: ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته با بمباران بیش از سه خانه در بیت لاهیا و اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه، چندین کشتار انجام داد.

الکحلوت تاکید کرد که نیرو‌های دفاع مدنی به جستجو در زیر آوار خانه‌های ویران شده ادامه می‌دهند.

این در حالی است که صحنه‌های ویدئویی نشان می‌دهد که نیرو‌های دفاع مدنی و شهروندان برای جستجوی افراد مفقود در زیر آوار در شرایط سخت، به دلیل کمبود ابزار و روشنایی در نتیجه قطع برق، تلاش می‌کنند.

خبرنگار الجزیره گفت: در پی بمباران شبانه رژیم صهیونیستی به چندین منطقه در غزه، اجساد ۲۰ شهید به بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح منتقل شد.

رژیم اشغالگر پس از آنکه سه‌شنبه هفته گذشته گذرگاه مرزی رفح را اشغال و جریان ورود کمک‌ها به نوار غزه را متوقف کرد، قصد دارد به جنگ نسل‌کشی، قحطی و محاصره فلسطینی‌ها در غزه ادامه دهد.

ارتش رژیم صهیونیستی با اشغال گذرگاه رفح، گذرگاه زمین اصلی در نوار غزه که کمک‌ها از طریق آن وارد این باریکه می‌شود را بست؛ اقدامی که خطر تشدید فاجعه انسانی را به ویژه به دلیل کمبود مواد غذایی و سوخت به همراه دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين