تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

حمله روسیه به دومین کلان‌شهر اوکراین؛ دو غیرنظامی کشته شدند

اوله سینیهوپوف، فرماندار خارکف اوکراین، اعلام کرد که در حمله جدید روس‌ها به خارکف، دومین کلان‌شهر اوکراین، دو غیرنظامی کشته و هفت نفر زخمی شدند.

کد خبر: ۱۶۳۵۰۸
۱۲:۰۵ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳

حملات هوایی و موشکی روسیه به خارکف و زاپوریژیا چندین کشته برجای گذاشت

دیدارنیوز: اوله سینیهوپوف، فرماندار خارکف اوکراین، بامداد شنبه هجدهم فروردین اعلام کرد که در حمله جدید روسیه به خارکف، دومین کلان‌شهر اوکراین، دو غیرنظامی کشته و هفت نفر زخمی شدند.

به نقل از العربیه، تلویوزیون دولتی «سوسپیلن» نیز گزارش داد که در اثر این حمله، یک برج مسکونی در منطقه شوچنکیفسکی آسیب دید و یک مغازه آتش گرفت. گزارش‌های خبری دیگر حاکی از آن است که این حمله اندکی پس از نیمه شب رخ داد.

سینیهوپوف پیشتر ازحمله هوایی به یک ساختمان مسکونیدر خارکف و حمله موشکی به روستایی در شمال این شهر خبر داده بود که خساراتی طی آن‌ها گزارش نشد.

خارکف واقع در شمال شرق اوکراین، در چند هفته گذشته، بار‌ها هدف حملات روسیه قرار گرفته است به طوری که حمله پهپادی چهارشنبه به کشته شدن ۴ نفر و وارد آمدن آسیب شدید به شماری از ساختمان‌های مسکونی این شهر انجامید.

از سویی ایوان فدوروف، فرماندار منطقه زاپوریژیا اعلام کرد که روسیه روز جمعه، پنج موشک به سمت این شهر واقع در جنوب اوکراین شلیک کرد که در نتیجه آن دست‌کم چهار کشته، ۲۰ زخمی برجای ماند و به چندین ساختمان مسکونی و تاسیسات صنعتی خسارت وارد شد.

در میان زخمی‌ها دو خبرنگار بودند که پیآمد‌های بمباران این شهر واقع در نزدیکی خط مقدم جنگ با نیرو‌های روسی را پوشش می‌دادند.

فدوروف به تلویزیون ملی گفت: «وجه تمایز حملات امروز این است که ابتدا دو حمله موشکی صورت گرفت و حدود ۴۰ دقیقه بعد با آغاز فعالیت امدادگران و پلیس، دو حمله دیگر در همان مکان رخ داد.»

طبق گفته دفتر دادستانی محلی، ۲۰ نفر از جمله یک پسر ۹ ساله زخمی شدند که حال چهار نفر از زخمی‌ها وخیم است.

فدوروف تاکید کرد که دست‌کم به سه ساختمان مسکونی، ۱۰ خانه شخصی، چندین مغازه و یک مرکز صنعتی خسارت وارد شده است.

نیروی هوایی اوکراین درباره دشواری رهگیری موشک‌های بالستیک شلیک شده از منطقه تحت کنترل روسیه هشدار داده است

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر