تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پلیس فتا اعلام کرد

هشدار کلاهبرداری در پوشش پرداخت فطریه و کفاره

داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با هشدار درباره کلاهبرداری در پوشش پرداخت فطریه و کفاره گفت: مردم باید این امورات را از طریق راه‌های شناخته شده و معتبر انجام دهند. ممکن است افراد سودجو با طراحی سایت‌های جعلی کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و به بهانه پرداخت فطریه، کفاره و ... اقدام به سرقت اطلاعات کارت بانکی و خالی کردن حساب بانکی آنان کنند.

کد خبر: ۱۶۳۴۹۶
۱۰:۰۵ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳

هشدار کلاهبرداری در پوشش پرداخت فطریه و کفاره

دیدارنیوز: رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به احتمال افزایش فعالیت کلاهبرداران در ایام عید سعید فطر در پوشش پرداخت فطریه، زکات، کفاره و... هشدار داد.

سرهنگ داوود معظمی گودرزی، در این‌باره گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سوء‌استفاده و کلاهبرداری از مردم بهره می‌برند و گرچه پلیس فتا نیز بصورت مستمر با آنان برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است. یکی از این مناسبت‌ها که احتمال سوءاستفاده از مردم در آن وجود دارد، عید فطر است.

وی با اشاره به نزدیکی ایام عید سعید فطر اظهارکرد: در هر مناسبتی این نگرانی وجود دارد که افراد سودجو و فرصت طلب در بستر فضای مجازی فعالیت خود را افزایش دهند و با عناوین مختلفی در پوشش پرداخت فطریه، کفاره و ... از شهروندان سواستفاده کنند.

معظمی گودرزی با اشاره به اینکه شهروندان به هیچ عنوان نباید برای پرداخت فطریه و کفاره به افراد ناشناس اعتماد کنند، گفت: مردم باید این امورات را از طریق راه‌های شناخته شده و معتبر انجام دهند. ممکن است افراد سودجو با طراحی سایت‌های جعلی کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و به بهانه پرداخت فطریه، کفاره و ... اقدام به سرقت اطلاعات کارت بانکی و خالی کردن حساب بانکی آنان کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: در نوعی دیگر از کلاهبرداری ممکن است افراد سودجو با ارسال لینک‌های آلوده به اطلاعات شخصی و محرمانه تلفن همراه، رایانه و... دسترسی پیدا کنند از این رو توصیه می‌شود که شهروندان از کلیک بر روی لینک‌های ناشناس که ممکن است به بهانه فطریه، تبریک عید و ... باشد نیز جدا خودداری کنند. شهروندان باید از پرداخت نذورات در سایت‌های نامعتبر و حساب‌های شخصی افراد در فضای مجازی خودداری کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها