تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

حتی یک سانتی متر از بوستان قیطریه مال و پاساژ نخواهد شد

دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد تهران گفت: حتی یک سانتی متر از بوستان قیطریه در مسیر ساخت مسجد تبدیل به مال و پاساژ نخواهد شد.

کد خبر: ۱۶۳۴۲۹
۰۹:۰۸ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳

 

حتی یک سانتی متر از بوستان قیطریه مال و پاساژ نخواهد شد

 

دیدارنیوز: دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد تهران گفت: حتی یک سانتی متر از بوستان قیطریه در مسیر ساخت مسجد تبدیل به مال و پاساژ نخواهد شد.

مجید غفوری، دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد تهران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ساخت مسجد در بوستان قیطریه و اینکه آیا به لحاظ قانونی تغییر کاربری پارک‌ها و فضای سبز تهران ممنوعیت دارد یا خیر؟ اظهار داشت: درخت و فضای سبز به تنهایی برای بوستان‌ها کفایت نمی‌کند و همه پارک‌ها و بوستان‌ها به مکمل‌هایی مانند فضا‌های فرهنگی نیاز دارند.

وی با اشاره به اینکه ساخت مسجد در بوستان قیطریه سبب ایجاد فضای فرهنگی در این بوستان می‌شود، گفت: مسجد دارای کتابخانه، فضای فرهنگی و سرویس بهداشتی است که همه این‌ها برای شهروندان بسیار حائز اهمیت است.

دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد تهران با تاکید بر اینکه هیچ تغییر کاربری در بوستان قیطریه قرار نیست ایجاد شود، گفت: ساخت مسجد در بوستان قیطریه هیچ ممنوعیتی ندارد و فضای مکمل بوستان است.

غفوری با اشاره به اینکه شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد بر اساس مصوبه سال ۹۴ شورای شهر تهران راه اندازی شده است و هر نوع توسعه مساجد در این شورا مورد بحث، گفتگو و بررسی قرار می‌گیرد، بیان داشت: ریاست شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد را شهردار تهران بر عهده دارد و ۱۲ نفر دیگر عضو این شورا هستند که شامل اعضای شورای، شهر، معاون فرهنگی شهرداری، رئیس مرکز رسیدگی به مساجد، نماینده اوقاف و … است. حدود یک سال پیش هم ساخت مسجد در بوستان قیطریه در این شورا بررسی و تأیید شده است.

دبیر شورای ساماندهی توسعه و گسترش مساجد تهران در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به نزدیک بودن مساجد دیگر به این بوستان ضرورتی در ساخت مسجد جدید است؟ گفت: معیار ما در شهر تهران به این صورت است که فاصله هر مسجد تا مسجد بعدی باید ۵۰۰ متر باشد که فاصله مسجدی که قرار است ساخته شود با مساجد دیگر مانند مسجد نور و جعفری بیش از ۱۱۰۰ متر است.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود درخواست‌های مردمی برای ساخت این مسجد وجود داشته و آیا به صورت مکتوب این درخواست‌ها موجود است و چگونه درخواست به دست شهرداری رسیده است گفت؟ بله تقاضای تعداد کثیری از شهروندان برای این مسئله وجود داشته که به صورت مکتوب به شهرداری تهران ارسال شده است و اسناد آن موجود است.

دبیر شورای ساماندهی، گسترش و توسعه مساجد تهران ادامه داد: برای ساخت این مسجد هیچ درختی قطع و جابجا نمی‌شود البته قضیه نهال متفاوت از درخت است چرا که نهال‌ها ۲ تا ۳ سال سن دارند و قابلیت جابجایی برای آن‌ها وجود دارد.

غفوری تاکید کرد: هیچ پاساژ و مجتمع تجاری در کنار این مسجد نخواهیم داشت و حتی یک سانتی متر مربع از این پارک تبدیل به مال و پاساژ نخواهد شد. همچنین ساخت مسجد توسط بهترین معماران و با بهترین متریال انجام خواهد شد تا طی سال‌های آینده تبدیل به یک میراث فرهنگی شود و به زیبایی پارک و محل افزوده خواهد شد.

وی در پایان گفت: مساحت پارک قیطریه حدود ۱۲۲ هزار متر مربع است و سطح اشغال مسجدی که قرار است ساخته شود حدود ۸۰۰ متر مربع است که حدود ۶ دهم درصد مساحت کل بوستان را شامل می‌شود و این سطح اشغال بسیار ناچیز است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر