تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
انتخابات روسیه

واکنش‌ غربی‌ها به پیروزی پوتین؛ «این انتخابات عادلانه نیست»

پس از پیروزی ولادیمیر پوتین در انتخابات ریاست جمهوری روسیه، مقامات غربی از جمله آمریکا اعلام کردند که این انتخابات «آزاد و عادلانه» نبوده است.

کد خبر: ۱۶۲۸۱۷
۱۰:۴۵ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲

واکنش‌ غربی‌ها به پیروزی «پوتین»

دیدارنیوز: پس از آنکه رسانه‌های روسی اعلام کردند در انتخابات ریاست جمهوری این کشور که روز یکشنبه به پایان رسید، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه با رای زیاد در مقام خود ابقا شد، مقامات غربی به این امر واکنش نشان دادند.

به گزارش «رویترز»، سخنگوی شورای امنیت ملی ایالات متحده در این باره گفت: «با نظر به اینکه پوتین مخالفان سیاسی خود را زندانی کرده و مانع از شرکت آن‌ها در انتخابات شده است، این انتخابات آشکارا آزاد و عادلانه نیست.»

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین گفت: «این روز‌ها دیکتاتور روسی در حال شبیه‌سازی انتخاباتی دیگر است. برای تمام جهان معلوم است که این فرد، همانطور که قبلاً هم کرده است، به خاطر قدرت هر کاری می‌کند، تا برای همیشه حکومت کند.»

زلنسکی افزود: «این شبیه‌سازی انتخابات هیچ مشروعیتی ندارد و نمی‌تواند داشته باشد. این شخص باید در دادگاه لاهه محاکمه شود، و این همان چیزی است که ما دنبالش هستیم.»

وزارت امور خارجه آلمان در حساب رسانه اجتماعی «ایکس» خود نوشت: «شبه‌انتخاب روسیه نه آزاد و نه عادلانه است، و نتیجه آن نیز هیچ‌کس را غافلگیر نکرد. حکومت پوتین استبدادی است. او به سانسور، سرکوب، و خشونت متکی است. انتخابات در اراضی اشغال‌شده اوکراین باطل است، و نمونه دیگری از نقض قوانین بین‌المللی است.»

دیوید کامرون، وزیر خارجه بریتانیا در حساب ایکس خود نوشت: «مهلت رای‌گیری در روسیه تمام شده است. با برگزاری انتخابات غیرقانونی در قلمرو اوکراین، عدم وجود انتخاب برای رای‌دهندگان، و عدم نظارت سازمان امنیت و همکاری اروپا، انتخابات روسیه هیچ شباهتی به انتخابات آزاد و عادلانه ندارد.»

به نقل از العربیه، وزارت خارجه لهستان نیز در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: «انتخابات ریاست جمهوری کذایی روسیه از ۱۵ تا ۱۷ مارس ۲۰۲۴ برگزار شد. این رای‌گیری تحت شرایط سرکوب شدید جامعه صورت گرفت که یک انتخابات آزاد و دموکراتیک را غیرممکن کرد.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر