تیتر امروز

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محبعلی: مناسبات متشنج تهران و واشنگتن بهبود پیدا کند، توافق در زنگه‌زور برای ما یک فرصت خواهد بود/ ارمنستان علاقه‌ای به نادیده انگاشتن منافع ایران ندارد/ سفر رئیس‌جمهور به ایروان به خوبی تنظیم شده باشد، باید آن را مهم و کمک‌کننده بدانیم
در گفت‌وگوی یک دیپلمات باسابقه با دیدارنیوز مطرح شد

محبعلی: مناسبات متشنج تهران و واشنگتن بهبود پیدا کند، توافق در زنگه‌زور برای ما یک فرصت خواهد بود/ ارمنستان علاقه‌ای به نادیده انگاشتن منافع ایران ندارد/ سفر رئیس‌جمهور به ایروان به خوبی تنظیم شده باشد، باید آن را مهم و کمک‌کننده بدانیم

چه توافق کریدور زنگه‌زور رخ می‌داد و چه نه؛ تا مادامی که مناسبات ما با واشنگتن دچار تشنج باشد، ما نخواهیم توانست از فرصت‌های ترانزیتی و تجاری خود در عرصه‌های مختلف به صورت جدی استفاده کنیم.
پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگوی «دیدار اقتصادی» با اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
هواشناسی ایران

بارش برف و وزش باد در ارتفاعات؛ هشدار وقوع بهمن

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به بارش برف و وزش باد در ارتفاعات کشور، توصیه کرد که از تردد در مسیر‌های مستعد وقوع بهمن خودداری شود.

کد خبر: ۱۶۲۳۵۵
۱۰:۰۵ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۲

بارش برف و وزش باد در ارتفاعات

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و وزش باد و گاهی وزش باد شدید در ارتفاعات کشور خبر داد و گفت: از تردد در مسیر‌های مستعد وقوع بهمن خودداری کنید.

صادق ضیاییان افزود: پنج شنبه (۱۷ اسفندماه) فعالیت سامانه ناپایدار و بارشی در مناطق شمال غرب، غرب و البرز غربی و طی بعدازظهر و شب در البرز مرکزی پیش‌بینی می‌شود و در قله‌های مرتفع بارش برف و وزش باد شدید، مه آلودگی و کاهش دید همچنین بارش پراکنده و وزش باد، وزش گاهی شدید در در ارتفاعات زاگرس دور از انتظار نیست.

وی درباره وضعیت جوی ارتفاعات کشور طی جمعه (۱۸ اسفندماه) گفت: تداوم بارش‌ها در ارتفاعات شمال غرب و ارتفاعات البرز همراه با وزش باد، گاهی وزش باد شدید همچنین گسترش بارش‌ها به مناطق شرق و شمال شرق کشور طی بعدازظهر جمعه پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به شرایط آب و هوایی ارتفاعات شمال تهران طی روز‌های پایانی هفته جاری اظهارکرد: به‌تدریج از بعدازظهر پنجشنبه افزایش ابر و افزایش سرعت باد، در قله‌های مرتفع بارش برف و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و تداوم بارش‌ها به شکل پراکنده طی جمعه همراه با وزش باد خواهد بود.

وی اضافه کرد: در مناطق شامل بارش با توجه به مه آلودگی، کاهش دید افقی و عمودی مورد انتظار است که می‌تواند منجر به انحراف از مسیر پیمایش شود. در مناطق پوشیده از برف زیاد از تردد در مسیر‌های مستعد وقوع بهمن و قرار گرفتن روی نقاب‌های برفی اجتناب شود.

ضیاییان در پایان گفت: وزش باد، گاهی وزش باد شدید به‌ویژه در نیمه شمالی کشور می‌تواند با کولاک سطحی همراه باشد. با توجه به استقرار شرایط دمایی زمستانه در کشور، به همراه داشتن تجهیزات گرمایشی مناسب ضروری است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۸ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۸ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۸ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۸ مرداد