تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا پاسخ داد

سردترین و گرم‌ترین مراکز استان‌ها کجا هستند؟

ضیاییان، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: طی فردا (چهارشنبه) و پس فردا همدان و اردبیل با کمینه ۱۱- و ۱۰- درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۵ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۶۱۹۲۵
۰۹:۵۲ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲

سردترین و گرم‌ترین مراکز استان‌ها کجا هستند؟

دیدارنیوز: رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: روز چهارشنبه (۹ اسفند) با تقویت فعالیت سامانه بارشی، به‌تدریج بارش باران و برف و وزش باد شدید به‌جز نوار غربی، کل کشور را فرا می‌گیرد.

صادق ضیاییان براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی اظهارکرد: امروز (۸ اسفند) بارش برف و باران در برخی مناطق غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و غربی، ارتفاعات شرقی زاگرس و بارش پراکنده در نوار شرقی کشور پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: روز چهارشنبه (۹ اسفند) با تقویت فعالیت سامانه بارشی، به‌تدریج بارش باران و برف و وزش باد شدید به‌جز نوار غربی، کل کشور را فرا می‌گیرد. روز پنجشنبه (۱۰ اسفند) به‌تدریج در نیمه غربی کشور آسمان صاف خواهد شد و بارش باران و برف و وزش باد شدید در نوار شرقی، سواحل دریای خزر، البرز شرقی و مرکزی و برخی مناطق مرکزی کشور ادامه خواهد داشت.

ضیاییان اضافه کرد: روز جمعه (۱۱ اسفند) بارش در بخش‌هایی از شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور رخ خواهد داد همچنین روز شنبه (۱۲ اسفند) در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم خواهد بود. تا پایان هفته ماندگاری هوای سرد به‌ویژه در نیمه شمالی کشور پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: چهارشنبه و پنجشنبه دریای خزر خلیج فارس و تنگه هرمز مواج و متلاطم خواهد بود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشوردرباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۹ اسفند) ابری، در بعضی ساعت‌ها مه رقیق، گاهی وزش باد و رگبار برف با احتمال کولاک برف با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۲ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۱۰ اسفند) نیمه ابری، مه رقیق و بارش پراکنده از بعدازظهر افزایش باد و به تدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۲- و حداکثر دمای ۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا همدان و اردبیل با کمینه ۱۱- و ۱۰- درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۵ و ۲۵ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات