تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
بگیر و ببند به سبک دولت پوتین

بازداشت ۱۵ نفر در روسیه به دلیل گذاشتن گل روی عکس «ناوالنی»

پس از مرگ مشکوک و بحث‌برانگیز الکسی ناوالنی، مخالف سرشناس ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه که بازتاب زیادی در رسانه‌های جهان داشت و با انتقاد گسترده مقامات غربی از مسکو همراه بود، پلیس روسیه ۱۵ نفر را در یک گردهمایی برای بزرگداشت ناوالنی بازداشت کرد.

کد خبر: ۱۶۱۴۸۳
۱۸:۱۸ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲

ناوالنی

دیدارنیوز: پلیس روسیه روز شنبه ۲۸ بهمن، حدود ۱۵ نفر را در یک گردهمایی برای بزرگداشت «الکسی ناوالنی» یکی از رهبران مخالف سرسخت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه که روز جمعه در زندان به طور مشکوکی جان باخت را بازداشت کرد.

به نقل از العربیه، ناوالنی یکی از چهره‌های سیاسی روسیه بود که در حال گذراندن حکم ۱۹ سال زندان بود.

بر اساس ویدئو‌های منتشر شده در کانال تلگرامی «سوتا»، تعدادی از ماموران نقابدار پلیس روسیه بیش از ۱۵ نفر که برای گذاشتن دسته‌های گل بر روی یادبودی که به یاد قربانیان سرکوب سیاسی شوروی در مرکز پایتخت روسیه برپا شده بود آمده بودند، را بازداشت کرد.

ویدئو‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی روسیه نیز نشان می‌دهد که افراد ناشناس دسته گل‌هایی که مردم به افتخار «الکسی ناوالنی» در طول شب روی عکس‌های او گذاشته بودند، را از محل می‌بردند.

به گزارش گروه «اوید اینفو» که حوادث مربوط به سرکوب سیاسی در روسیه را رصد می‌کند، تا کنون بیش از ۱۰۰ نفر در هشت شهر روسیه در پی گذاشتن گل برای یادبود «ناوالنی» بازداشت شده‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی