تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

حادثه تروریستی کرمان؛ یکی دیگر از مجروحان به شهادت رسید

پس از حادثه تروریستی تلخ و مرگبار در مراسم سالگرد سردار قاسم سلیمانی در کرمان که ده‌ها کشته و زخمی برجای گذاشت، یکی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی کرمان اعلام کرد که با تایید مرگ مغزی سیدمیثم حسینی، از مجروحان حمله تروریستی ۱۳ دی ماه، با رضایت خانواده شهید، کبد و دو کلیه او به بیماران نیازمند اهدا شده است.

کد خبر: ۱۶۰۹۴۰
۱۳:۲۷ - ۱۹ دی ۱۴۰۲

حادثه تروریستی کرمان؛ یکی دیگر از مجروحان به شهادت رسید

دیدارنیوز: مسئول واحد فراهم‌آوری ارگان‌های پیوندی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: با تائید مرگ مغزی "سیدمیثم حسینی"، از مجروحان حمله تروریستی ۱۳ دی ماه کرمان، با رضایت خانواده شهید، کبد و دو کلیه او به بیماران نیازمند اهدا شد.

دکتر پیمان کارنما ظهر امروز ۱۹ دی ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز شاهد اهدای عضو یکی از شهدای حادثه تروریستی هستیم که از ناحیه جمجمه دچار حادثه و آسیب وسیع مغزی شده بود.

وی افزود: "شهید سیدمیثم حسینی" از بدو وقوع حادثه در بیمارستان پیامبر اعظم کرمان پذیرش و در آی سی یو بستری بود که در تاریخ ۱۶ دی ماه اعلام شد بیمار دچار سطح هوشیاری سه شده و ۱۷ دی پزشک معالج، این شهید را کاندیدای اهدای عضو اعلام کرد.

کارنما بیان کرد: همکاران بر بالین بیمار حاضر و آزمایشات مربوطه برای تائید صحت ارگان‌ها انجام شد و روز گذشته تیم پنج نفره تائید مرگ مغزی را اعلام کردند و با خانواده بیمار صحبت‌های لازم انجام شد و پذیرفتند اهدای عضو صورت بگیرد.

رئیس اداره تعالی خدمات بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: علی رغم اینکه تلاش داشتیم از قلب شهید استفاده شود، با اکو مشخص شد قلب شرایط اهدا ندارد و کبد و کلیه‌ها توسط تیم جراح برداشته شد.

وی با قدردانی از تلاش تیم برداشت کننده عضو و کارشناسان دانشگاه که مقدمات کار را فراهم کردند، افزود: آماده کردن و نگهداری بیمار و گرفتن رضایت از خانواده روحیه خاصی می‌طلبد که با تلاش و همت همکاران دو مورد به نتیجه رسید.

کارنما تصریح کرد: "شهیدسیدمیثم حسینی" نیز کارت اهدای عضو داشته و خانواده وی از این موضوع اطلاع داشتند.

وی بیان کرد: شهید حسینی ۴۰ ساله، کارمند آموزش و پرورش استان کرمان (رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان) بوده و پیکر شهید، امروز به مشهد منتقل و بعد از زیارت حرم امام رضا (ع) برای تدفین به کرمان باز می‌گردد.

رئیس اداره تعالی خدمات بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اهدای اعضای "شهیده فاطمه دهقان" که دو روز قبل انجام شد، گفت: گیرنده قلب، از دستگاه جدا شده و پیوند خوبی بود و پیوند کلیه‌ها جواب داده و پیوند کبد هم به خوبی انجام شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر