تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ادعای گالانت درباره ایران و جنگ؛ مرحله سوم طولانی‌تر خواهد بود!

در حالی که ماشین کشتار اسرائیل در غزه پس از سه ماه هنوز متوقف نشده، یوآف گالانت، وزیر دفاع اسرائیل مدعی شد که مرحله سوم جنگ از دو مرحله قبلی طولانی‌تر خواهد بود. او همچنین ادعا کرد: ایران در اطراف اسرائیل نیروی نظامی تشکیل می‌دهد تا از آن علیه ما استفاده کند.

کد خبر: ۱۶۰۸۹۰
۱۷:۴۱ - ۱۸ دی ۱۴۰۲

ادعای گالانت؛ مرحله سوم جنگ طولانی‌تر خواهد بود!

دیدارنیوز: یوآف گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، به روزنامه «وال استریت ژورنال» تاکید کرد، ارتش اسرائیل، عملیات فشرده در غزه را به حملات ویژه تغییر می‌دهد.

به نقل از العربیه، وزیر دفاع اسرائیل، دوشنبه ۱۸ دی در مصاحبه‌ای با روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» مدعی شد، اسرائیل در جنگ غزه به مرحله سوم در حال حرکت است که عملیات نظامی فشرده را کاهش و به سمت عملیات ویژه حرکت خواهد کرد و این مرحله از دو مرحله پیش، طولانی‌تر خواهد بود.

او ادعا کرد، دلیل حملات شدید اسرائیل، «شدت تهدیدی است که اسرائیل با آن روبرو است.»

گالانت در ادامه مدعی شد: «هدف تنها نابودی حماس که از ایران حمایت می‌شود، نیست، بلکه بازدارندگی سایر دشمنان احتمالی از جمله حزب الله و سایر متحدان تهران از اهداف ما است.

او به تغییر مفهوم دفاع از اسرائیل پس از جنگ و هفت اکتبر اشاره کرد و گفت: «به نظر من، ما با یک محور می‌جنگیم و نه با یک دشمن. ایران در اطراف اسرائیل نیروی نظامی تشکیل می‌دهد تا از آن علیه ما استفاده کند.»

به گزارش این روزنامه، گالانت گفت، اسرائیل از اهداف خود، از نابودی حماس، پایان دادن کنترل آن بر غزه و آزادی اسرای اسرائیلی دست نخواهد کشید.

کشته شدن ۱۵ فلسطینی در حمله به خان‌یونس

تلویزیون فلسطین، دوشنبه ۱۸ دی، گزارش داد، در نتیجه حملات هوایی و توپ‌خانه‌ای اسرائیل به خان‌یونس در نوار غزه، ۱۵ فلسطینی کشته شدند.

افیخای ادرعی، سخنگوی ارتش اسرائیل، صبح امروز گفت، نیرو‌های اسرائیل دست‌کم ده شبه‌نظامی که در حال شلیک موشک به سمت اسرائیل بوده‌اند را از پای درآوردند.

سخنگوی ارتش افزود، جنگنده‌های واحد «مگلان» پس از مشاهده بیش از ده نفر در حال آماده‌سازی موشک، با ارسال یک پهپاد همه آن‌ها را از بین برند.

وی همچنین گفت: «لشکر ۹۸» ارتش اسرائیل با همکاری نیروی هوایی حدود ۳۰ هدف در خان‌یونس از جمله اهداف زیرزمینی، زیرساخت‌ها و انبار‌های تسلیحات را مورد حمله قرار دادند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی