تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا خبر داد

انهدام ۲۴ باند و کشف بیش از ۳ تن موادمخدر

سردار ایرج کاکاوند، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از انهدام ۲۴ باند و کشف بیش از ۳ تن موادمخدر ظرف ۴۸ ساعت خبر داد و گفت:

کد خبر: ۱۶۰۳۸۷
۱۲:۴۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۲

انهدام ۲۴ باند و کشف بیش از ۳ تن موادمخدر

دیدارنیوز: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از کشف بیش از ۳ تن انواع موادمخدر و دستگیری بیش از ۱۴ هزار معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اجرای طرح آرامش در شهر خبر داد.

سردار ایرج کاکاوند به تشریح جزئیات اجرای مرحله سوم طرح آرامش در شهر پرداخت و اظهار کرد: مرحله سوم طرح آرامش در شهر به مدت دو روز، از ۲۸ آذرماه با هماهنگی مراجع قضائی و بهره گیری از تمام استعداد و ظرفیت‌های درون و برون سازمانی در سراسر کشور، به مرحله اجرا درآمد.

وی با اشاره به ضرورت پاکسازی چهره شهر‌ها از لوث معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر به عنوان ماموریت اولویت دار پلیس در سراسر کشور، بیان کرد: از آنجایی که پاکسازی نقاط آلوده به توزیع و مصرف مواد مخدر از دغدغه‌های اصلی مردم و همواره مورد تاکید فرمانده کل انتظامی کشور بوده است، در راستای ارتقاء میزان رضایتمندی شهروندان به عنوان سرمایه‌های اجتماعی پلیس، برخورد قاطع و همه جانبه با خرده فروشان مواد مخدر و پاکسازی نقاط آلوده سراسر کشور از حضور معتادان متجاهر و خرده فروشان موادمخدر در دستورکار پلیس قرار گرفت.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در ادامه به تشریح نتایج حاصل از اجرای موفقیت آمیز مرحله سوم طرح آرامش در شهر پرداخت و خاطر نشان کرد: از زمان اجرای این طرح ظرف ۴۸ ساعت، با تلاش و پیگیری شبانه روزی همکارانمان در رده‌های تخصصی مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور و نیز همکاری سایر رده‌های انتظامی، بیش ۱۰ هزار و ۸۰۰ نفر معتاد متجاهر و ۳ هزار و ۸۰۰ نفر خرده فروش مواد مخدر در معابر عمومی و نقاط آلوده شهرها، جمع آوری و دستگیر شدند.

سردار کاکاوند اضافه کرد: همچنین در این طرح بیش از ۳ تن و ۲۰۰ کیلو انواع مواد مخدر کشف، ۲۴ باند منهدم و ۴۵ باب منازل و پاتوق‌های پلاک قرمز پلمب شد.

این مقام ارشد انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود به شناسایی و رصد نقاط آلوده شهر‌ها توسط پلیس پیش از اجرای طرح‌های پاکسازی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه برابر تدابیر فرمانده کل انتظامی کشور مبنی بر راه اندازی قرارگاه تشدید برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر از اسفندماه سال گذشته، شاهد وضعیت مطلوبی از حیث ساماندهی معتادان متجاهر و برخورد با خرده فروشان مواد مخدر در سطح شهر‌ها می‌باشیم؛ همچنین با اشراف اطلاعاتی، نقاط آلوده تحت رصد و پوشش انتظامی پلیس قرار گرفته و با قاطعیت با خرده فروشان مواد مخدر در نقاط آلوده، بویژه در اطراف مراکز آموزشی برخورد می‌شود.

براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار کاکاوند در خاتمه با اشاره به اینکه مبارزه با اعتیاد نیازمند عزم همگانی و مشارکت اجتماعی شهروندان است، اظهار کرد: از شهروندان تقاضا داریم همچون گذشته با پلیس همکاری نموده و هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان