تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
در گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان و لاوروف مطرح شد

ادعای روسیه؛ به تمامیت ارضی ایران احترام می‌گذاریم!

در شرایطی که موضع‌گیری مداخله‌جویانه روسیه در مورد جزایر سه‌گانه کشورمان همچنان واکنش‌های تندی را علیه مسکو در پی دارد، سرگئی لاوروف وزیرخارجه روسیه در گفتگو با همتای ایرانی خود مدعی شد: روسیه صمیمانه و صادقانه و بدون قید و شرط به تمامیت ارضی ایران احترام می‌گذارد و این موضع غیر قابل تغییر مسکو است.

کد خبر: ۱۶۰۳۵۹
۰۸:۱۲ - ۰۶ دی ۱۴۰۲

ادعای روسیه؛ به تمامیت ارضی ایران احترام می‌گذاریم!

دیدارنیوز: در گفت و‌گوی تلفنی امیرعبدالهیان، وزیر امور خارجه کشورمان با سرگئی لاوروف وزیر خارجه فدراسیون روسیه، تحولات مربوط به قفقاز جنوبی، آخرین وضعیت همکاری‌ها و روابط دو جانبه و برخی موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد رایزنی و تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان با اشاره به تحولات جاری در قفقاز، از روند مذاکرات میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان برای وصول به یک توافق صلح پایدار استقبال و بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از تثبیت صلح و ثبات در منطقه تاکید کرد.

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه نیز با تبریک به جمهوری اسلامی ایران برای امضای موافقتنامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا، آن را گام بسیار مهمی در توسعه روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با روسیه و کشور‌های عضو این اتحادیه خواند.

سرگی لاوروف بار دیگر تصریح کرد: روسیه صمیمانه و صادقانه و بدون قید و شرط به تمامیت ارضی ایران احترام می‌گذارد و این موضع غیر قابل تغییر مسکو است.

وزیر امور خارجه روسیه همچنین با اشاره به همکاری دو کشور در احداث راه آهن رشت-آستارا و با توجه به انجام تمام تشریفات داخلی اجرای این توافق از سوی مسکو، بر عزم کشورش برای تسریع در اجرای این طرح توسعه همکاری‌ها میان دو کشور تاکید کرد.

طرفین در پایان این گفتگو بر احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر تاکید کردند.

مطلب مرتبط:

دوستی پرهزینه با روسیه؛ «عذرخواهی مسکو یا کاهش روابط»

بنرهای معنادار مقابل سفارت روسیه +عکس

ادعای روسیه و کشور‌های عربی غیرقابل قبول است

هزینه ارتباطات سیاسی روسیه از جیب ایران!

«اشتباه در تشخیص منافع ملی»؛ دلیل مماشات دولت رئیسی با روسیه چیست؟

اعتراض شدید دولت ایران به روسیه

آمادگی برای اعزام معلم تاریخ و جغرافیا به روسیه!

روسیه و چین متحد استراتژیک ما نیستند/ همواره شاهد مداخلات روسیه در سطوح مختلف بوده‌ایم/ با توهم و رویا به روسیه نگاه می‌کنند

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر