تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

واکنش اوکراین به طرح روسیه برای برگزاری انتخابات در مناطق اشغالی

اوکراین روز شنبه برنامه روسیه برای برگزاری انتخابات آتی ریاست جمهوری در اراضی تحت اشغال را به شدت محکوم کرد و آن را «باطل و بی اعتبار» دانست. کی‌یف همچنین وعده داد که تمام کسانی را که برای نظارت بر انتخابات گمارده می‌شوند را تحت پیگرد قانونی قرار دهد.

کد خبر: ۱۵۹۵۸۰
۰۸:۵۷ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲

واکنش اوکراین به طرح روسیه برای برگزاری انتخابات در مناطق اشغالی

دیدارنیوز: مجلس اعلای روسیه روز پنجشنبه به طور رسمی تاریخ انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور را هفدهم مارس (مقارن با ۲۷ اسفند) تعیین کرد.

والنتینا ماتوینکو، رئیس شورای فدراسیون روسیه در این زمینه خاطرنشان کرد که ساکنان چهار منطقه اشغالی اوکراین نیز برای اولین بار می‌توانند در این را‌ی‌گیری شرکت داشته باشند.

روسیه مدعی است که چهار منطقه دونتسک، لوهانسک، زاپوریژیا و خرسون در شرق و جنوب اوکراین را طی همه‌پرسی سال گذشته ضمیمه خاک خود کرده است، هر چند هنوز هیچ یک از آن‌ها را به طور کامل کنترل نمی‌کند. از نظر کی‌یف و متحدان غربی آن، همه پرسی سال گذشته ساختگی و فاقد اعتبار است.

روسیه در سال ۲۰۱۴ نیز شبه جزیره کریمه را از خاک اوکراین به تصرف خود در آورد.

درخواست از جامعه جهانی

وزارت امور خارجه اوکراین روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما از جامعه جهانی می‌خواهیم که قصد روسیه برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در سرزمین‌های اشغالی اوکراین را قاطعانه محکوم کند و تحریم‌هایی را علیه کسانی که در سازمان‌دهی آن دست دارند، اعمال کند.»

این وزارتخانه به سایر کشور‌ها نیز درباره اعزام ناظران انتخاباتی به این «شبه انتخابات» هشدار داد و گفت که متخلفان با «مسئولیت کیفری مواجه خواهند داشت».

در این بیانیه آمده است که: «انتخابات‌هایی که در روسیه برگزار می‌شود ربطی به مردم‌سالاری ندارد، بلکه فقط به عنوان ابزاری برای حفظ رژیم روسیه عمل می‌کنند.»

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه روز جمعه اعلام کرد که دوباره برای ریاست‌جمهوری نامزد خواهد شد، اقدامی که انتظار می‌رود او را دست‌کم تا سال ۲۰۳۰ در قدرت حفظ خواهد کرد.

تداوم اعتراض رانندگان لهستانی به تبعیض

در همین حال، آن‌دسته از سازمان‌های خیریه و شرکت‌های اوکراینی که به ارتش این کشور جنگ‌زده کمک می‌کنند، هشدار داده‌اند که اگر راننده کامیون‌های لهستانی به محاصره مرزی یک ماهه خود پایان ندهند، آن وقت باید منتظر افزایش مشکلات دیگر اوکراین نیز بود.

راننده کامیون‌های لهستانی معتقدند که مشوق‌هایی که اتحادیه اروپا برای رانندگان اوکراینی قرار داده باعث شده تا معیشت آن‌ها در خطر بیفتد.

راننده کامیون‌های لهستانی در سرمای منجمد کننده هوا از ششم نوامبر جاده‌های منتهی به گذرگاه‌های مرزی را مسدود کرده‌اند و باعث تشکیل صف‌هایی به طول بیش از ۳۰ کیلومتر شده‌اند.

در عین حال این معترضان اصرار دارند که حرکت اعتراضی آن‌ها مانع جابه جایی‌های اقلام نظامی یا کمک‌های بشردوستانه به اوکراین نیست.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد