تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در جاده رشت - خمام رخ داد

حمله به آمبولانس و تکنسین اورژانس! +ویدیو

بابک یکتاپرست، مدیرکل روابط عمومی سازمان اورژانس کشور درباره حمله عجیب به آمبولانس و تکنسین اورژانس گفت: این ویدیو مربوط به شب گذشته است و در جاده رشت - خمام رخ داده است. متاسفانه به دلیل مشکل کمبود آمبولانس و اینکه آمبولانس نزدیک‌ترین پایگاه در ماموریت بود، ستاد فرماندهی از پایگاه دیگری آمبولانس را به محل اعزام کرده و به همین دلیل نیز عوامل اورژانس با کمی تاخیر در محل حاضر شدند. زمانی که تکنسین‌های اورژانس در محل حاضر شدند، یکی از افراد که خود را از نزدیکان فرد بیمار معرفی کرده بود، ناگهان به سمت آنان حمله‌ور شد.

کد خبر: ۱۵۹۳۱۸
۱۷:۳۸ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲

حمله به آمبولانس و تکنسین اورژانس! +ویدیو

دیدارنیوز: به دنبال انتشار ویدیویی از حمله به یک آمبولانس در فضای مجازی، مدیرکل روابط عمومی سازمان اورژانس کشور توضیحاتی را در این خصوص ارائه کرد و از طرح شکایت علیه عامل حمله به آمبولانس و تکنسین اورژانس خبر داد.

بابک یکتاپرست، درباره ویدیوی منتشرشده در فضای مجازی پیرامون حمله به یک آمبولانس گفت: این ویدیو مربوط به شب گذشته است و در جاده رشت - خمام رخ داده است. شب گذشته در تماس با مرکز فوریت‌های امدادی اورژانس ۱۱۵ یک مورد درخواست برای اعزام آمبولانس ثبت شد. متاسفانه به دلیل مشکل کمبود آمبولانس و اینکه آمبولانس نزدیک‌ترین پایگاه در ماموریت بود، ستاد فرماندهی از پایگاه دیگری آمبولانس را به محل اعزام کرده و به همین دلیل نیز عوامل اورژانس با کمی تاخیر در محل حاضر شدند.

وی با بیان اینکه این ماموریت در مجاورت یک تالار پذیرایی در جاده رشت - خمام به ثبت رسیده بود، گفت: زمانی که تکنسین‌های اورژانس در محل حاضر شدند، یکی از افراد که خود را از نزدیکان فرد بیمار معرفی کرده بود، ناگهان به سمت آنان حمله‌ور شد. این فرد از تاخیر پیش آمده در رسیدن آمبولانس گلایه داشت.

مدیرکل روابط عمومی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: پس از این حادثه کارشناسان حقوقی سازمان اورژانس کشور رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند و از فرد حمله‌کننده به آمبولانس و مامور اورژانس شکایت کردند.

یکتاپرست با تاکید بر ضرورت تامین آمبولانس برای اورژانس کشور، اظهارکرد: متاسفانه در این حادثه، کمبود آمبولانس سبب تاخیر در رسیدن به محل شده بود. به‌طور استاندارد هر پایگاه اورژانس باید دستکم دو آمبولانس داشته باشد، اما کمبود آمبولانس سبب شده تا برخی از پایگاه‌ها با یک دستگاه آمبولانس فعالیت کنند. در این شرایط اگر آمبولانسی در ماموریت باشد و نیاز به اعزام آمبولانس در همان پایگاه وجود داشته باشد، ناگزیر باید از پایگاهی دیگر این آمبولانس تامین شود که همین موضوع موجب تاخیر می‌شود. البته این موضوع دلیلی بر تعدی و حمله به آمبولانس و تکنسین اورژانس نیست و حتما این موضوع به طور جد از سوی مقام قضایی پیگیری می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر