تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
ستاره ایرانی همچنان دور از سری آ

کار طارمی و اینتر گره خورد!

ظاهرا قرار نیست مهدی طارمی، ستاره ملی‌پوش کشورمان در سری آ ایتالیا توپ بزند و هر بار یک مانع سد راه انتقال او به میلان یا اینتر می‌شود!

کد خبر: ۱۵۹۲۲۶
۱۰:۰۷ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲

کار طارمی و اینتر گره خورد!

دیدارنیوز: احتمال انتقال مهاجم ایرانی پورتو به جمع شاگردان سیمونه اینزاگی در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی پیش‌رو با گره و اما و اگر‌هایی مواجه شد.

فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی گفت: مهدی طارمی بازیکنی کامل برای اینتر در نظر گرفته شده، اما باشگاه پورتو نمی‌خواهد او را در پایان فصل جاری به عنوان بازیکن آزاد از دست داده و در واقع او را به باشگاهی دیگر هدیه دهد. در سوی دیگر اینتر نمی‌خواهد بعد از جذب قرضی مارکو آرناتوویچ در تابستان، روی یک بازیکن بالای ۳۰ سال سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی انجام دهد و پول خود را دور بیندازد. عملی شدن این انتقال در حال حاضر پیچیده به نظر می‌رسد.

برخی منابع دیگر ایتالیایی هم گزارش داده‌اند که اینتر در ماه ژانویه سراغ به خدمت گرفتن مهدی طارمی ۳۱ ساله نخواهد رفت و تمایل دارد تابستان آینده او را به عنوان بازیکن آزاد به خدمت بگیرد.

پینتو داکاستا رئیس باشگاه پورتو اخیراً گفته بود که طارمی پیشنهاد‌هایی با دستمزد سالیانه ۱۰ میلیون یورو دریافت کرده که این باشگاه نمی‌تواند با آن‌ها برای تمدید قرارداد این مهاجم ایرانی رقابت کند و جدایی او را از این تیم قطعی دانسته بود.

رومانو پیش از این گفته بود مهدی طارمی به اینتر خیلی نزدیک بوده و این باشگاه ایتالیایی به دنبال به خدمت گرفتن این مهاجم ایرانی در ماه ژانویه است.

طارمی که تاکنون در ۱۶۴ بازی برای پورتو به میدان رفته و آمار ۸۳ گل زده و ۵۲ پاس گل را به ثبت رسانده، این فصل در ۱۷ بازی آمار ۳ گل‌زده و ۳ پاس‌گل را از خود برجای گذاشته است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها