تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
وضعیت بورس

رشد لا‌ک‌پشتی شاخص کل در ابتدای آذرماه

معاملات بورس امروز (چهارشنبه اول آذرماه) به نحوی رقم خورد که شاخص کل در خلاف جهت روز گذشته خود رفتار کرد و اندکی افزایش ارتفاع داد. به طوری که در پایان بورس امروز، شاخص کل با رشد دو هزار و ۲۳۸ واحدی که معادل ۰.۱۱ درصد این شاخص است روبه‌رو شد.

کد خبر: ۱۵۸۸۹۰
۱۳:۵۴ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲

رشد لا‌ک‌پشتی شاخص کل در ابتدای آذرماه

دیدارنیوز: پس از شروع ریزشی بازار سهام در ابتدای هفته، معاملات دیروز و امروز بازار رنگ سبز به خود گرفت و همین موضوع، شاخص‌های بورسی را صعودی کرد. به طوری که شاخص کل در پایان بورس امروز حدود دو هزار و ۲۰۰ واحد افزایش ارتفاع داد.

نگاهی به تابلو معاملات بازار سهام در پایان بورس امروز نشان می‌دهد، شاخص کل در روز جاری توانست بر خلاف جهت کند هفتگی خود گام بردارد. هر چند صعود امروز نماگر اصلی نشانه مهمی برای برگشت روند فعلی نبود؛ چرا که از طرفی رقم رشد آن بسیار پایین بود و از طرف دیگر می‌توان آن را صرفا اصلاحی کوتاه‌مدت برای معاملات نزولی این هفته دانست.

بورس امروز در یک نگاه

رشد لا‌ک‌پشتی شاخص کل در ابتدای آذرماه

معاملات بورس امروز به نحوی رقم خورد که شاخص کل در خلاف جهت روز گذشته خود رفتار کرد و اندکی افزایش ارتفاع داد. به طوری که در پایان بورس امروز، شاخص کل با رشد دو هزار و ۲۳۸ واحدی که معادل ۰.۱۱ درصد این شاخص است روبه‌رو شد. بر این اساس شاخص کل در پایان معاملات امروز در سطح دو میلیون و ۲۲ هزار واحدی ایستاد.

همچنین معاملات سهم‌های کوچک بازار سرمایه نیز با بزرگان همسو بود؛ به طوری که شاخص هم‌وزن در روز جاری افزایش نسبتا خوبی را پشت سر گذاشت. به این ترتیب میانگین هم‌وزن بازار در پایان بورس امروز دو هزار و ۷۳۱ واحد که معادل ۰.۳۹ درصد این شاخص است افزایش ارتفاع داد و به سطح ۷۰۶ هزار و ۲۷۶ واحدی رسید.

گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات امروز را ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون برگه سهم و ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) را چهار هزار و ۱۶۲ میلیارد تومان نشان می‌دهد.

ورود و خروج پول حقیقی

بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در روز جاری حکایت از ورود پول به سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی دارد. چرا که شاخص ورود و خروج سرمایه در پایان بورس امروز، خبر از ورود ۱۶۳ میلیارد تومان پول به سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی می‌دهد.

بیشترین ارزش معاملات

در جریان معاملات امروز سه سهم کترام، کرومیت و وبملت بیشترین ارزش معاملات و سهم‌های شستا،‌های وب و وساخت به ترتیب بیشترین حجم معاملات را ثبت کرده‌اند. همچنین سهم فارس نیز بیشترین ارزش بازار را در اختیار خود گرفت.

ثعمرا با افزایش هفت درصدی بیشترین بازدهی روز را از آن خود کرد. در مقابل، ثرود نیز با افت ۶ درصدی در جریان بازار امروز بدترین عملکرد را ثبت کرد.

ورود پول هوشمند

بیشترین خالص خرید حقیقی نیز به سهم‌های های وب، کرومیت و کسرا تعلق گرفت. همچنین سهم‌های ثفارس، ثنوسا و زفجر نیز در جریان معاملات امروز ورود پول هوشمند داشتند. در سوی دیگر، فیلتر‌های بورسی نشان می‌دهند که نماد‌های چکاپا، تاپیکو و کگل خروج پول هوشمند داشتند.

لازم به ذکر است بیشترین سرانه خرید حقیقی در سهم‌های آ س پ، ثاخت و وبملت رقم خورد. همچنین پکرمان در جریان معاملات امروز بیشترین فشار تقاضا را ثبت کرد. در مقابل، بیشترین فشار عرضه نیز در نماد دروز بود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر