تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نمایش هامون؛ بزرگداشت «مهرجویی» در پاریس

انجمن تصاویر فرانسه در پاریس، برنامه بزرگداشت داریوش مهرجویی سینماگر تازه درگذشته سینمای ایران را با نمایش فیلم «هامون» برگزار می‌کند.

کد خبر: ۱۵۷۸۸۵
۱۲:۵۲ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲

بزرگداشت «مهرجویی» در فرانسه

دیدارنیوز: انجمن تصاویر فرانسه (le Forum des images) و انجمن سینمای ایران که از درگذشت غم انگیز داریوش مهرجویی و همسرش در ۲۲ مهرماه بسیار اندوهگین هستند، تصمیم گرفتند در شبی ویژه نسبت به این سینماگر ادای احترام کنند.

داریوش مهرجویی کارگردان سرشناس تاریخ سینمای ایران، در سال ۲۰۰۳ در قالب برنامه منحصر به فرد پرتره‌های تهران، میهمان افتخاری انجمن تصاویر فرانسه بوده است.

در این برنامه که روز ۶ نوامبر (۱۴ آبان) در پاریس برگزار می‌شود در ابتدا گفتگو پیرامون سینمای داریوش مهرجویی با حضور «فابین گافه» مدیر هنری انجمن تصاویر، «اگنس دوویکتور»، مدرس و متخصص سینمای ایران و نادر تکمیل همایون، کارگردان و رئیس انجمن سینمای ایران برگزار خواهد شد و پس از آن فیلم «هامون» ساخته داریوش مهرجویی در سال ۱۹۸۹ میلادی که یکی از ماندگارترین آثار تاریخ سینمای ایران محسوب می‌شود به نمایش گذاشته می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی