تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ولایتی: اسرائیل رفتنی است

علی‌اکبر ولایتی، مشاور رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با نماینده گروه حماس در تهران گفت: رژیم اسرائیل رفتنی است و شما و ملت فلسطین سرافراز و پیروز خواهید ماند و این مهم یک اصل قطعی است.

کد خبر: ۱۵۷۱۹۲
۱۱:۳۲ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲

ولایتی: اسرائیل رفتنی است

دیدارنیوز: علی‌اکبر ولایتی، مشاور رهبر انقلاب اسلامی اعلام کرد که اسرائیل رفتنی است.

علی‌اکبر ولایتی در دیدار با خالد قدومی، نماینده حماس در تهران ضمن ابراز خرسندی و تبریک برای پیروزی‌های اخیر مقاومت فلسطین، حرکت مقاومت و ایستادگی را مسیر درست در دستیابی به پیروزی نهایی دانست.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در این دیدار افزود: سرعت عمل در کاری که انجام شد بسیار تحسین‌برانگیز است و اقدامی بزرگ بود که دشمنان را غافلگیر کرد.

ولایتی در ادامه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در کنار مردم مظلوم فلسطین ایستاده است و به حمایت‌های معنوی خود ادامه خواهیم داد.

وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری در مورد مسئله فلسطین بسیار جدی هستند و شما با تمام توان پیش بروید و می‌دانیم این حرکت شما موجب خواهد شد که بقیه کشور‌های اسلامی و عربی هم به سمت شما بیایند و همانطور که ملاحظه می‌کنید امروز جهان اسلام یکپارچه در حمایت از شما به پا خواسته است.

ولایتی افزود: رژیم اسرائیل رفتنی است و شما و ملت فلسطین سرافراز و پیروز خواهید ماند و این مهم یک اصل قطعی است.

وی ضمن ابلاغ سلام و تبریک به رهبران و همه رزمندگان جبهه مقاومت در فلسطین افزود: ما فلسطین را مرکز مبارزه علیه ظالم می‌دانیم و هر کس در فلسطین ثابت قدم باشد یعنی در راه اسلام ثابت قدم است.

خالد قدومی نماینده حماس در ایران نیز ضمن قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از آرمان‌های ملت فلسطین تاکید کرد: علیرغم همه پیروزی‌های به دست امده، توفیق و پیروزی اخیر ملت فلسطین کم نظیر است و مردم ما ثابت کردند که اسرائیل رو به زوال است و این پیروزی را محقق و قدس شریف و ملت فلسطین را آزاد خواهیم کرد.

قدومی با تاکید بر ادامه مسیر مقاومت مردم فلسطین افزود: راه آزادی دشوار است و ما باید این راه را با همه سختی‌هایی که دارد طی کنیم و با توجه فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند شکستی که اسرائیل خورده قابل ترمیم نیست، امروز با توجه به سخنان و رهنمود‌های ارزشمند معظم له باید متحد شویم تا به هدف خود که همان پیروزی بر ظلم و رژیم جنایتکار اسرائیل است دست یابیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۴
0
0
این هم از کرامات شیخ ما! داداش همه رفتنی هستند بگو امروز باید چه کار کرد!
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر