تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

عذرخواهی داورزنی از مردم؛ «یک مربی طراز اول دنیا می‌آید»

محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال پس از نمایش ضعیف تیم ملی در انتخابی المپیک پاریس، از مردم ایران عذرخواهی کرد و وعده آوردن یک مربی طراز اول دنیا را داد.

کد خبر: ۱۵۶۸۷۱
۰۸:۳۱ - ۱۷ مهر ۱۴۰۲

عذرخواهی داورزنی از مردم؛ «یک مربی طراز اول دنیا می‌آید»

دیدارنیوز: رئیس فدراسیون والیبال در پی ناکامی تیم ملی والیبال کشورمان در مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس از مردم ایران عذرخواهی کرد.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال، محمدرضا داورزنی پس از پایان مسابقات انتخابی المپیک اظهار داشت: پس از پایان المپیک ۲۰۲۰ با نظر کمیته فنی و پیشکسوتان عزیز والیبال در راستای ارتقا و توسعه سطح مربیان ایرانی همگام با والیبال ایران در رقابت‌های بین‌المللی به یک کادر فنی مجرب اعتماد کرده و براساس سوابق و موفقیت‌های گذشته، یکی از بهترین مربیان ایرانی را به‌عنوان سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان انتخاب و سعی کردیم تمامی برنامه‌ها و خواسته‌های کادر فنی را به مرحله اجرا در آوریم.

وی افزود: در این مدت تیم ملی والیبال با کادر فنی وطنی موفق شد قهرمانی در رقابت‌های مردان آسیای سال ۲۰۲۱ در ژاپن را کسب کند و سپس با کسب پیروزی برابر قدرت‌هایی همچون لهستان و آمریکا در لیگ ملت‌های ۲۰۲۲ به مرحله نهایی راه یابد، ولی در مسابقات جهانی نتیجه خیلی خوبی نگرفت. فدراسیون والیبال تلاش کرد با برطرف کردن مشکلات احتمالی در حد توان، تیم ملی در سال ۲۰۲۳ مطابق با برنامه‌ها و خواسته‌های کادر فنی در لیگ ملت‌ها شرکت کند که در دو هفته اول نتایج خوبی نگرفت و در هفته سوم نیز به دلیل مشکلات صدور ویزای آمریکا در غیاب چند بازیکن اصلی و سرمربی تیم، خوب ظاهر نشد، هرچند فریز شدن پوئن‌های ایران در رنکینگ جهانی کمی مرهم بود.

داورزنی یادآور شد: پس از برگزاری جلسه کمیته فنی با اکثریت نظرات به این نتیجه رسیدیم که با توجه به محدودیت‌های زمانی و قوانین بازی‌های آسیایی اقدام به تقویت کادر فنی کنیم که متأسفانه در آن برهه زمانی با هیچ گزینه خارجی مناسبی به توافق نرسیدیم و پس از نایب قهرمانی در مسابقات مردان آسیا در ارومیه، به دلیل محدودیت لانگ لیست بازی‌های آسیایی که از سال گذشته ارسال شده بود نمی‌توانستیم تغییری در کادر فنی داشته باشم. ما تمام قد از کادر فنی تیم ملی حمایت کردیم و با شرکت در بازی‌های آسیایی موفق شدیم نخستین مدال طلای کاروان ایران را کسب کنیم و تا آخرین روز این بازی‌ها به‌عنوان تنها رشته گروهی توپی که موفق به کسب مدال طلا شد، شناخته شدیم، مدال گرانقدری که برای سومین دوره پیاپی برای والیبال و ورزش ایران به دست آمد.

رئیس فدراسیون والیبال ایران خاطر نشان کرد: با توجه به فاصله زمانی که تا آغاز مسابقات انتخابی المپیک داشتیم، با پرداخت حدود ۱۱ میلیارد تومان تنها برای پرواز‌های بیزینس کلاس از تهران به شانگ‌های و سپس به ریو، نهایت تلاش خود را کردیم که تیم ملی را در بهترین شرایط عازم دو رویداد آسیایی و انتخابی المپیک کنیم، اما متأسفانه نتایج انتخابی المپیک در خور نام و جایگاه والیبال ایران نبود و با وجود اینکه معتقدم همه بازیکنان و کادر فنی تمام تلاش خود را به کار بستند، ولی متأسفانه در رده‌بندی جهانی هم سقوط چند پله‌ای داشتیم تا جایی که اکنون صعود تیم به المپیک ۲۰۲۴ به خطر افتاده و شرایط به گونه‌ای رقم خورده که نتایج تحسین‌برانگیز تیم‌های نوجوانان، جوانان در جهان و زیر ۱۶ ساله‌های ایران در آسیا در سایه این ناکامی‌ها کمرنگ شده است. البته باید قبول کنیم که والیبال در قیاس با اکثر قریب به اتفاق رشته‌های ورزشی کشورمان در کلاسی بالاتر و جهانی حضور و رقابت دارد و انتظارات مردم نیز از تیم ملی والیبال به مراتب بالاتر از سایر رشته‌هاست.

وی در پایان تأکید کرد: مردم مطمئن باشند که هم فدراسیون و هم بازیکنان و کادر فنی تیم ملی تمام تلاش خود را برای موفقیت تیم ملی به کار بستند، اما من به‌عنوان رئیس فدراسیون والیبال مسئولیت شکست این استراتژی در سطح جهانی که خواست جامعه والیبال بود را می‌پذیرم و از مردم عزیز کشورم بابت این نتایج عذرخواهی می‌کنم و قول می‌دهم که مجموعه فدراسیون والیبال در راستای حرکت به سوی آرمان خود یعنی سکوی المپیک با بهره جستن از یک مربی خارجی طراز اول دنیا و جذب تمامی پتانسیل‌های موجود والیبال ایران پرقدرت از همیشه در مسابقات لیگ ملت‌ها حاضر شود و با کسب نتایج درخشان ضمن شاد کردن دل مردم جواز حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس را کسب کند و بهتر از دو دوره قبل در بازی‌های المپیک حاضر شود و رؤیای سکوی المپیک را نزدیک‌تر از همیشه در پیش چشمان خود ببیند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان