تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حواشی رئیس جمهور سابق آمریکا

ترامپ در دادگاه نیویورک؛ «همه فاسدند»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا که به اتهام کلاهبرداری در اعلام دارایی‌های خود در دادگاهی در شهر نیویورک حاضر شده، گفت: ما یک رئیس‌جمهوری فاسد داریم که نمی‌فهمد چه می‌کند! مو لای درز حساب‌های مالی من نمی‌رود و هیچ جرمی اتفاق نیفتاده است. دادستان فاسد است، همه فاسدند، کشورمان هم فاسد است. صبر کردند من وارد انتخابات شوم، بعد این پرونده‌ها را علیه من عَلَم کردند!

کد خبر: ۱۵۶۶۲۴
۱۸:۱۴ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲

ترامپ

دیدارنیوز: دونالد ترامپ برای شرکت در جلسه رسیدگی به اتهام کلاهبرداری در اعلام دارایی‌های خود وارد دادگاهی در نیویورک شد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور امروز (دوشنبه) در جلسه محاکمه خود به اتهام کلاهبرداری در اعلام ارزش دارایی‌هایش حاضر شد؛ پرونده‌ای که ممکن است برای او به قیمت از دست دادن کنترل برج معروف «ترامپ» در نیویورک ختم شود.

لتیشیا جیمز، دادستان کل ایالت نیویورک در مقابل ساختمان دادگاه به خبرنگاران گفت: پیام من ساده است. فارغ از اینکه تا چه حد قدرتمند یا ثروتمند باشید، از قانون بالاتر نیستید. امروز مسئولیت و شغل من این است که این را اجرا کنم.

ترامپ پیش از ورود به دادگاه به خبرنگاران گفت: آنچه برای من اتفاق افتاده بزرگ‌ترین نمونه آزار و اذیت سیاسی در جهان است. علیه من جرم اتفاق افتاده و شخص وزیر دادگستری انسان فاسدی است. دادستان کل نیویورک نژادپرست است و به کرسی فرمانداری ایالت چشم دارد.

ترامپ در ادامه این پرونده را تلاشی برای شکست او در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ دانست و گفت: در (حساب‌های) بانک هیچ جرمی روی نداده است. تنها جرمی که رخ داده علیه من است.

این رئیس‌جمهوری سابق آمریکا گفت: ما یک رئیس‌جمهوری فاسد داریم که نمی‌فهمد چه می‌کند! مو لای درز حساب‌های مالی من نمی‌رود و هیچ جرمی اتفاق نیفتاده است. دادستان فاسد است، همه فاسدند، کشورمان هم فاسد است. صبر کردند من وارد انتخابات شوم، بعد این پرونده‌ها را علیه من عَلَم کردند!

ترامپ ادامه داد: مسئله ساده است؛ این پرونده مداخله انتخاباتی است و اگر در نظرسنجی‌ها پیشتاز نبودم، یا در انتخابات شرکت نمی‌کردم، هیچ یک از این اتهامات مطرح نمی‌شد.

با این وجود، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا طرح این اتهامات را برای خود «سودبخش» دانست و گفت: هر اتهامی که علیه من مطرح می‌کنند، محبوبیتم در نظرسنجی‌ها بیشتر می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی