تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

برنامه نظامی ایران؛ پکن تحریم‌های آمریکا را محکوم کرد

پکن تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌ها و افراد چینی را به اتهام همکاری با برنامه نظامی جمهوری اسلامی ایران محکوم کرد.

کد خبر: ۱۵۶۳۰۸
۱۲:۳۲ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲

پکن

دیدارنیوز: پکن تحریم‌های واشنگتن علیه شرکت‌ها و افراد چینی را که بر اساس اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا، با تولید پهپاد‌ها و هواپیما‌های نظامی در ایران همکاری دارند، به شدت محکوم کرد.

هفته گذشته، واشنگتن «۷ فرد و ۴نهاد» مرتبط با برنامه توسعه صنایع نظامی تهران را در چین، روسیه، ترکیه و ایران تحریم کرد.

بنا به اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا، این افراد و نهاد‌ها «حمل‌و‌نقل و تراکنش‌های مالی» را برای تولید پهپاد‌ها و هواپیما‌های نظامی در ایران تسهیل کرده‌اند.

آمریکا ایران را متهم می‌کند که پهپاد‌های مورد استفاده روسیه در جنگ اوکراین را به مسکو عرضه می‌کند، ادعایی که توسط تهران تکذیب شده است.

بنا به ادعای واشنگتن، در جنگ داخلی سوریه هم از پهپاد‌های ساخت ایران استفاده می‌شود.

وزارت بازرگانی چین اعلام کرد که آمریکا برخی از شرکت‌ها و افراد چینی را به دلیل آنچه که ارتباط آن‌ها با برنامه توسعه پهپاد‌ها و هواپیما‌های نظامی ایران عنوان شده، در فهرست تحریمی ویژه خود قرار داده است که پکن «قاطعانه» با آن مخالف می‌کند.

این وزارتخانه در ادامه از آمریکا خواست تا «فوراً روند سرکوب غیرمنطقی» علیه شرکت‌ها و شهروندان چینی را متوقف کند.

وزارت بازرگانی چین اعلام کرد که پکن اقدامات لازم را برای حفاظت از حقوق و منافع مشروع خود انجام خواهد کرد.

موضوع پهپاد‌ها به بخش مرکزی استراتژی نظامی روسیه و ایران تبدیل شده‌اند که هر دو کشور تحت تحریم‌های شدید قدرت‌های غربی قرار دارند.

هفته گذشته، برایان نلسون، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت که ایران با «تولید و ارسال مستمر و عمدی» پهپاد‌های خود این امکان را به روسیه، گروه‌های نیابتی‌اش در خاورمیانه و دیگر بازیگران بی‌ثبات‌کننده می‌دهد که نظم جهانی را تضعیف کنند.

ارسال نظرات