تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد

حتی یک مورد تقلب در کنکور نداشتیم

عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه حتی یک مورد تقلب سازماندهی شده در کنکور امسال نداشتیم، گفت: امسال حدود ۵۳۱ هزار نفر ظرفیت برای ورود به دانشگاه‌ها از طریق کنکور اعلام شد که بخش عمده از این ظرفیت به احتمال زیاد خالی خواهد ماند.

کد خبر: ۱۵۵۶۴۳
۱۷:۱۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲

ظرفیت پذیرش کنکور ۱۴۰۲ مشخص شد

دیدارنیوز: رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه حتی یک مورد تقلب سازماندهی شده در کنکور امسال نداشتیم، گفت: امسال حدود ۵۳۱ هزار نفر ظرفیت برای ورود به دانشگاه‌ها از طریق کنکور اعلام شد.

عبدالرسول پورعباس در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی که امروز برگزار شد، تاکید کرد: امسال توانستیم آزمون سراسری را طی دو نوبت در فاصله شش ماه در سال برگزار کنیم. در قیاس با کنکور۱۴۰۰ که حدود چند هزار تقلب در آن احراز شد، امسال در آزمون‌های دی و تیر حتی یک مورد تقلب سازمان دهی شده نداشتیم و گزارش‌های سازمان بازرسی و حراست کل که در روند آزمون حضور مستمر داشت این مورد را تایید می‌کنند.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص اعلام نتایج نهایی کنکور خاطر نشان کرد: سعی می‌کنیم نتایج نهایی کنکور را هفته دوم مهر اعلام کنیم.

پورعباس تاکید کرد: یکی از تغییراتی که در کنکور امسال اتفاق افتاد این بود که ما سوابق تحصیلی را به صورت ۴۰ درصد قطعی اعلام کردیم بر این اساس ۲۵ روز با تاخیر سوابق تحصیلی داوطلبان نهایی شد پس از آن نیز تا هشتم شهریور به آموزش و پرورش فرصت مجدد دادیم.

وی ادامه داد: پس از اعمال سوابق تحصیلی نهایتا نتایج رشته‌های شرایط خاص را هفته گذشته استخراج کردیم امیدواریم دانشگاه‌ها نتایج بررسی‌ها را تا ۳۱ شهریور به سازمان اعلام کنند.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: امسال حدود ۵۳۱ هزار نفر ظرفیت برای ورود به دانشگاه‌ها از طریق کنکور اعلام شد که بخش عمده از این ظرفیت به احتمال زیاد خالی خواهد ماند.

معاون وزیر علوم با تاکید بر اینکه پس از اعلام نتایج آزمون ارشد ۱۴۰۲ حتی یک مورد اعتراض نداشتیم، اظهار کرد: این پذیرفته شدگان مسیر ثبت نام خود را طی خواهند کرد.

وی خاطر نشان کرد: ما در دوره دکتری ۱۴ هزار ظرفیت پذیرش داشتیم که ۱۰ هزار و ۸۷۱ نفر اعلام قبولی شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها