تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.

کاهش دما و باد شدید در تهران؛ ماسک بزنید

غلامی، مدیرکل هواشناسی استان تهران از کاهش دمای هوای پایتخت طی هفته آینده و وزش متناوب باد شدید تا پایان شهریور خبر داد و گفت: هنگام وزش باد به‌ویژه وزش باد شدید و خیلی شدید کودکان، سالمندان، مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی و ریوی در اوج غلظت گرد و خاک از تردد‌های غیر ضروری خودداری کنند. سایر افراد نیز با ماسک رفت و آمد کنند.

کد خبر: ۱۵۵۶۰۵
۰۸:۰۹ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲

هوا

دیدارنیوز: مدیرکل هواشناسی استان تهران ضمن بیان اینکه بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی، روند کاهش نسبی و تدریجی دمای هوا طی هفته آینده پیش‌بینی می‌شود، گفت: پدیده غالب جوی تا پایان شهریورماه به تناوب وزش باد شدید و خیلی شدید به‌ویژه طی ساعات عصر و شب خواهد بود که می‌تواند در مواردی منجر به خیزش گرد و خاک شود.

مازیار غلامی افزود: فردا (۲۲ شهریور) با عبور یک موج ناپایدار جوی از استان، وزش باد شدید و خیلی شدید به‌ویژه طی ساعات عصر و شب و خیزش گرد و خاک رخ می‌دهد.

مدیرکل هواشناسی استان تهران در ادامه توصیه کرد: هنگام وزش باد به‌ویژه وزش باد شدید و خیلی شدید کودکان، سالمندان، مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی و ریوی در اوج غلظت گرد و خاک از تردد‌های غیر ضروری خودداری کنند. سایر افراد نیز با ماسک رفت و آمد کنند علاوه بر آن استحکام سازه‌های موقت مثل داربست‌ها و گلخانه‌ها، خودداری از پارک کردن خودرو در حاشیه درختان فرسوده و زاویه‌دار، خودداری از قرارگیری در نواحی مرتفع به‌ویژه داربست‌ها و توقف نکردن در زیر تابلو‌های تبلیغاتی را مد نظر قرار گیرند. کوهنوردان نیز در صعود به ارتفاعات احتیاط کنند و توصیه‌های هواشناسی را مد نظر قرار دهند.

وی درباره احتمال بارندگی تا پایان شهریور در استان تهران اظهار کرد: بارندگی بیشتر برای ارتفاعات و مناطق بالادست مانند فیروکوه، آبعلی، دماوند، شمیرانات، دربند، درکه، کن، سولقان، وردیج و واریش پیش‌بینی می‌شود که به‌صورت رگبار و رعد و برق خواهد بود و در پایتخت نیز احتمال وقوع رگبار پراکنده به‌ویژه در روز‌های پایانی ماه وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی استان تهران با اشاره به کاهش دمای هوای تهران طی هفته آینده گفت: در صورتی که نقشه‌های هواشناسی طی روز‌های آینده تغییر قابل ملاحظه‌ای نکند و همین روند ادامه داشته باشد، از شنبه هفته آینده (۲۵ شهریور) برای استان تهران کاهش نسبی دما هم در مقدار بیشینه و هم کمینه قابل پیش‌بینی است.

وی با اشاره به کاهش بارش استان تهران در سال زراعی جاری و تداوم خشکسالی اظهار کرد: از ابتدای سال زراعی یعنی مهرماه سال گذشته تاکنون استان تهران به‌طور میانگین ۴۱ درصد کاهش بارش و یک درجه افزایش دما را نسبت به بلندمدت تجربه کرده که نشاندهنده تداوم خشکسالی و موجب افزایش کانون‌های گرد و غبار داخلی شده است، اما پیش بینی می‌کنیم بارش طی پاییز به‌ویژه در آبان و آذر در حد نرمال و در نیمه شمالی استان حتی بالاتر از حد نرمال باشد. انتظار می‌رود حاکمیت این وضعیت جوی موجب کاهش خیزش گرد و خاک می‌شود.

غلامی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر به علت تداوم خشکسالی حتی وزش باد ملایم نیز موجب خیزش گرد و خاک می‌شود، خاطرنشان کرد: ۱۹ شهریور گرد و غباری در استان البرز تشکیل شد و به سمت تهران حرکت کرد، یعنی در کمتر از ۲۴ ساعت شکل گرفت، استان را تحت تاثیر قرار داد و از آن خارج شد. در این شرایط امیدواریم بارش طی پاییز در استان‌های همجوار نیز در حد نرمال باشد تا کمتر شاهد خیزش گرد و خاک در این مناطق و انتقال آن به تهران باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی