تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

سلب نشان «آزادی» پاریس از آنگ سان سوچی

پاریس در واکنش به عدم واکنش آنگ سان سوچی در قبال خشونت‌های صورت گرفته علیه مسلمانان روهینجایی، نشان افتخار آزادی خود را از او سلب می‌کند.

کد خبر: ۱۵۵۵۹
۱۰:۲۱ - ۱۰ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سخنگوی آن ایدالگو، شهردار پاریس اظهار کرد، این مقام فرانسوی تصمیم گرفته است که این نشان افتخار را به دلیل "موارد متعدد ثبت شده از نقض حقوق بشر در میانمار و خشونت و آزار و اذیت اقلیت روهینجایی توسط نیروهای امنیتی میانمار" از آنگ سان سوچی، رهبر دوفاکتوی میانمار سلب کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این اقدام که پس از تصمیماتی مشابه از سوی گلاسگو، ادینبورگ و آکسفورد صورت می‌گیرد، رهبر میانمار را به نخستین فردی تبدیل می‌کند که نشان آزادی پایتخت فرانسه از او سلب می‌شود.

به گفته این سخنگو، این اقدام در یک نشست شورای شهر پاریس در اواسط ماه دسامبر نهایی خواهد شد.

آنگ سان سوچی که برنده جایزه صلح نوبل نیز بوده، در پی خشونت‌های صورت گرفته در میانمار علیه مسلمانان روهینجایی و عدم اعتراض او به این اقدامات، با انتقادات بسیاری در سراسر جهان روبه‌رو شده است.

دفتر شهردار پاریس اظهار کرده که ایدالگو اواخر سال گذشته میلادی در نامه‌ای به آنگ سان سوچی درخصوص مساله روهینجا "ابراز نگرانی کرده و خواستار احترام به حقوق اقلیت روهینجایی شده" اما پاسخی برای این نامه دریافت نشده است.

سوچی هم‌اکنون از شهروندی افتخاری کانادا و "نشان سفیر وجدان" عفو بین‌الملل نیز محروم شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی