تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

ناآرامی‌ها در کرکوک؛ یک کشته و چند زخمی

در پی ناآرامی‌ها و تیراندازی در کرکوک عراق، برخی رسانه‌ها از کشته شدن یک نفر و زخمی شدن چندین نفر در این کشور خبر داده‌اند.

کد خبر: ۱۵۵۱۷۷
۰۹:۲۳ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۲

ناآرامی‌ها در کرکوک؛ ۲ نفر کشته شدند

دیدارنیوز: تیراندازی به‌سوی معترضان کُرد در کرکوک یک کشته و چندین زخمی بر جای گذاشت.

به نقل از العربیه، بنا به گزارش‌های رسانه‌ای از کرکوک در شمال عراق شنبه یازدهم شهریور در تیراندازی به سوی معترضان کُرد خواهان بازگشایی جاده کرکوک - اربیل دست‌کم یک نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

تلویزیون «کُردستان ۲۴» نیز گزارش داد که تظاهرات معترضان کُرد در کرکوک در واکنش به اقدام «حامیان» حشدالشعبی به مسدود کردن جاده کرکوک - اربیل آغاز شده است.

بر اساس این گزارش «حامیان» حشدالشعبی در اعتراض به بازگشایی مقر حزب دمکرات کردستان در کرکوک جاده کرکوک – اربیل را مسدود کردند.

این اتفاق چند روز پس از آن رخ داد که شهروندان حامی نیرو‌های حشدالشعبی در اعتراض به تخلیه مقر عملیات کرکوک (مرکز سابق حزب دمکرات کردستان) و تحویل آن به این حزب، جاده مواصلاتی بین این دو استان را بستند.

تلویزیون «رووداو» نیز در گزارشی از تیراندازی شدید نیرو‌های امنیتی به سوی تظاهرکنندگان خبر داد.

به موازات آن، فرماندهی پلیس استان کرکوک مقررات منع رفت و آمد را در این استان اعمال کرد.

محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق نیز به نوبه خود به نیرو‌های امنیتی استان دستور داد تا نقش خود را در برقراری امنیت و اعمال قانون علیه آشوبگران در استان ایفا کنند.

السودانی دستور اعمال مقررات منع رفت و آمد در کرکوک و آغاز عملیات امنیتی گسترده در مناطقی که شاهد ناآرامی‌ها بوده را به منظور بازرسی کامل صادر کرد.

نخست‌وزیر عراق همچنین از همه احزاب سیاسی و فعالان مدنی و مردمی خواست تا نقش خود را در رفع اختلافات و حفظ امنیت، ثبات و نظم در استان کرکوک ایفا کنند.

از سویی مسعود بارزانی، رهبر حزب دمکرات کُردستان عراق شامگاه شنبه در واکنش به تیراندازی به سوی معترضان کُرد در شهر کرکوک، گفت که نیرو‌های امنیتی در کرکوک خون کُرد‌ها را ریختند. او همچنین تاکید کرد که حوادث کرکوک پیامد‌های وخیم و بهای گزافی در پی خواهد داشت.

در واکنش به تحولات اوضاع در کرکوک، مسرور بارزانی، نخست‌وزیر اقلیم کُردستان نیز شامگاه شنبه با بیان این‌که طرف‌هایی غیرمسئول اوضاع را در شهر کرکوک پیچیده می‌کنند، از دولت فدرال عراق خواست برای محافظت از همزیستی مسالمت‌آمیز در کرکوک مداخله کند.

به گزارش «العربیه» تنها بخش کوچکی از اهالی شهر کرکوک به مقررات رفت و آمد اعمال شده از سوی دولت فدرال عراق پایبند شدند.

عبداللطیف رشید، رئیس جمهوری عراق نیز از دولت السودانی خواست تا با اتخاذ تدابیر عادلانه صلح و امنیت را در کرکوک برقرار کند.

شایان ذکر است که حزب دمکرات کردستان عراق و پیشمرگه‌ها، نیرو‌های امنیتی اقلیم کردستان، در سال ۲۰۱۴ بر استان نفت‌خیز کرکوک تسلط یافتند، ولی در پاییز ۲۰۱۷ در پی عملیات نیرو‌های عراقی که در واکنش به برگزاری همه‌پرسی ناکام استقلال اقلیم کردستان از عراق انجام شده بود از این مناطق بیرون رانده شدند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر