تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
ستاره ایرانی در راه سری آ

بزرگترین انتقال سال؛ «طارمی» را میلانی بدانید!

شایعات نقل و انتقالاتی درباره مهدی طارمی، ستاره ملی‌پوش کشورمان این روزها و در ساعات اخیر به اوج خود رسیده و در این میان ساشا تاوُلیری خبرنگار سرشناس بلژیکی از توافق دو باشگاه میلان و پورتو برای انتقال طارمی به سری آ خبر داده است.

کد خبر: ۱۵۵۰۳۷
۱۲:۲۶ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲

طارمی

دیدارنیوز: مهاجم ایرانی تیم فوتبال پورتو برای پیوستن به میلان از سوی باشگاه پرتغالی چراغ سبز گرفت.

مدیران باشگاه میلان که در روز‌های اخیر در اقدامی لحظه آخری بار دیگر به میز مذاکره با پورتو بر سر به خدمت گرفتن مهدی طارمی بازگشته بودند، سرانجام موفق شدند نظر سران این باشگاه پرتغالی را برای فروش ماشین گلزنی شان جلب کنند.

ساشا تاوُلیری خبرنگار سرشناس بلژیکی خبر داد؛ دو باشگاه پورتو و میلان بر سر انتقال مهدی طارمی به جمع روسونری در ازای ۲۰ میلیون یورو (شامل بند پاداش‌ها) به توافق کلی رسیدند. پیشنهاد رسمی شب گذشته ارائه شد. طبق ادعای این خبرنگار بلژیکی، دو باشگاه اکنون روی جزئیات و ساختار پرداخت در حال مذاکره هستند.

مهاجم ملی‌پوش ایرانی پورتو که تا پایان فصل جاری با پورتو قرارداد دارد، در فصل جاری در ۴ بازی برای پورتو به میدان رفته و هنوز پایش به گلزنی باز نشده است. او تاکنون در ۱۵۱ بازی برای این تیم پرتغالی آمار ۸۰ گل‌زده و ۴۹ پاس‌گل را از خود برجای گذاشته است.

پنجره نقل و انتقالات اروپا فردا شب بسته خواهد شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی