تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
معاون تعزیرات حکومتی کشور خبر داد

جریمه سنگین شرکت دارویی؛ در سامانه «تی‌تک» کالای خود را ثبت کنید

احمد جعفری‌نسب، معاون تعزیرات حکومتی کشور گفت: یک شرکت به دلیل گران‌فروشی سه قلم دارو ۱۱۰۰ میلیارد تومان جریمه شده و پرونده آن در مرحله تجدید نظر است. همه شرکت‌های پخش دارو موظفند در سامانه «تی‌تک» کالای خود را ثبت کنند و چنانچه این کار را انجام ندهند حتما با برخورد تعزیرات حکومتی مواجه خواهند شد.

کد خبر: ۱۵۵۰۳۵
۱۲:۰۴ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲

جریمه سنگین شرکت دارویی؛ در سامانه «تی‌تک» کالای خود را ثبت کنید

دیدارنیوز: معاون تعزیرات حکومتی کشور از جریمه ۱۱۰۰ میلیارد تومانی شرکت دارویی به دلیل گرانفروشی در کشور خبر داد.

احمد جعفری‌نسب اظهار کرد: قرارگاه سلامت محور برای اولین بار در سازمان تعزیرات حکومتی راه‌اندازی شده و به کمک سازمان غذا و دارو رفتیم تا بتوانیم فرآیند توزیع و پخش دارو را در شرکت‌های پخش نظارت و بررسی کنیم.

وی اضافه کرد: فعالیت این قرارگاه در همین بازه کوتاه باعث شده که یک شرکت را به دلیل گران‌فروشی سه قلم دارو ۱۱۰۰ میلیارد تومان جریمه کند و پرونده آن در مرحله تجدید نظر است.

مطلب مرتبط:

گران‌فروشی؛ یک شرکت دارویی ۱۱۰۰ میلیارد تومان جریمه شد

معاون تعزیرات حکومتی کشورگفت: همه شرکت‌های پخش دارو موظفند در سامانه «تی‌تک» کالای خود را ثبت کنند و چنانچه این کار را انجام ندهند حتما با برخورد تعزیرات حکومتی مواجه خواهند شد.

جعفری‌نسب ادامه داد: در گشت ویژه تعزیرات به این مساله پرداخته می‌شود و نیاز به مدت زمان ندارد که بخواهیم نگران باشیم که دارو قرار است در چه فاصله و پروسه زمانی به دست مصرف کننده برسد، چون در همان مکان رای صادر خواهد شد.

وی با تاکید براینکه خط قرمز ما سلامت مردم است، بیان کرد: در این راستا جای اغماضی وجود ندارد.

معاون تعزیرات حکومتی کشور در خصوص پرونده سوءاستفاده قاچاقچیان از سهمیه کولبران، گفت: یکی سری از افرادی که به دنبال قاچاق بودند واز سهمیه کولبران استفاده و کالا‌هایی را به کشور وارد کردند و جای سوال است که این کالا‌ها چگونه به سامانه وارد شده بود که باید مسئولین مرتبط این موضوع را توضیح دهند.

جعفری‌نسب با بیان اینکه این پرونده کولبران مربوط به استان آذربایجان غربی بوده است، تصریح کرد: این پرونده با قید فوریت که مربوط به قاچاق لوازم خانگی بود بررسی و خاطیان به پرداخت ۴۳۰۰ میلیارد تومان محکوم شدند.

وی تاکید کرد: در بحث قاچاق هیچ اغماضی با دانه‌درشت‌ها نخواهیم کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر