تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
کاهش ۵ درجه‌ای دما در برخی شهرهای زیارتی عراق

هواشناسی ایران؛ هشدار برای سواحل شمالی

سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم فعالیت سامانه بارشی در نوار شمالی کشور نسبت به فعالیت‌های دریای در سواحل شمالی و احتمال اختلال در تردد شناور‌ها هشدار داد.

کد خبر: ۱۵۴۹۵۷
۰۸:۴۲ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲

هواشناسی ایران؛ هشدار برای سواحل شمالی

دیدارنیوز: پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد سه‌شنبه و چهارشنبه با عبور موج بارشی از نوار شمالی کشور در برخی مناطق استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، گیلان، مازندران، گلستان، ارتفاعات البرز مرکزی و به‌تدریج در خراسان شمالی رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد گردوخاک روی می‌دهد.

امروز در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات هرمزگان و جنوب کرمان افزایش ابر در برخی ساعات رگبار، رعدوبرق و وزش یاد و گردوخاک پیش‌بینی شده است.

پنجشنبه در اردبیل، شمال شرق و ارتفاعات البرز مرکزی بارش‌های پراکنده پیش‌بینی شده و روز جمعه در مناطق شمالی، شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده با احتمال رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

شنبه هفته آینده در ارتفاعات البرز مرکزی، هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. امروز در شرق و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز، فردا تا جمعه در شمال شرق، شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. امروز همچنین پیش‌بینی شده گردوخاک از غراق به غرب و شمال غرب کشور وارد شود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی امروز در شهر‌های نجف، کربلا، کاظمین و سامرا آسمان صاف همراه با وزش باد گاهی وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی شده است.

بیشینه دما در نجف ۴۵، کربلا ۴۱، کاظمین ۴۳ و سامرا ۴۴ درجه خواهد بود. پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که دما در چهار شهر مذکور عراق در روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه تا ۵ درجه کاهش می‌یابد.

توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج

زمان شروع: اوایل وقت چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۸

زمان پایان: بعدازظهر پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۹

نوع مخاطره: افزایش سرعت باد شمالی تا حداکثر ۳۰ نات و افزایش ارتفاع موج بین ۱ تا ۲ متر در محدوده سواحل استان‌های گیلان و مازندران (با تاکید بر سواحل غربی استان مازندران) و حداکثر تا ۳ متر در نواحی دور از ساحل

منطقه اثر:

چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۸: دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان و مازندران.

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۹: دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان و مازندران.

اثر مخاطره: غرق شدن شناگران و غواصان و احتمال آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین، اختلال در فعالیت‌های فراساحل، احتمال آسیب به تأسیسات دریایی.

توصیه: با تاکید بر اجتناب از فعالیت‌های تفریحی به‌ویژه شنا و غواصی، اجتناب از فعالیت‌های شیلاتی، محدودیت در تردد با شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین، محدودیت در فعالیت‌های دریایی از جمله ورود و خروج کشتی به بنادر و به‌ویژه محدودیت در فعالیت‌های فراساحل.

توصیف سامانه: افزایش شیو فشاری

زمان پایان: پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۹

نوع مخاطره: وزش باد شدید و بادوگردوخاک و در برخی مناطق نفوذ گردوخاک.

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۷: ایلام، لرستان، کرمانشاه، کردستان، همدان، قم، مرکزی، نیمه جنوبی تهران، البرز، اصفهان، زنجان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی.

چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۸: لرستان، مرکزی، قم، البرز، تهران، قزوین، شرق سمنان، کرمانشاه، گلستان، اصفهان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی.

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۹: شمال سیستان و بلوچستان، شرق سمنان.

اثر مخاطره: وزش باد نسبتاً شدید و خیزش گردوخاک، احتمال افزایش غبار و کاهش کیفیت هوا و کاهش شعاع دید، احتمال اختلال در تردد‌های شهری، احتمال تاخیر پروازها.

توصیه: احتیاط و امتناع از رفت و آمد‌های غیر ضروری، احتیاط و اجتناب از تردد افراد با بیماری تنفسی و کودکان و افراد کهنسال، توجه به نکات بهداشتی و استفاده از ماسک در زمان غبارآلود شدن هوا، رعایت حداکثری مقررات رانندگی در تردد‌های جاد‌ه‌ای.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان