تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
خاندوزی مدعی شد

شاهد گشایش‌های بین‌المللی برای اقتصاد ایران هستیم

احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد دولت سیزدهم با ادعای اینکه شاهد گشایش‌های بین‌المللی برای اقتصاد ایران هستیم، گفت: غلبه کردن بر موانع، پای کار بودن شورای گفت‌وگوی دولت و بخشی خصوصی را می‌طلبد.

کد خبر: ۱۵۴۸۲۴
۱۹:۰۶ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲

در انتظار گشایش‌های بین‌المللی برای اقتصاد ایران

دیدارنیوز: وزیر اقتصاد بیان کرد: در این شرایط اقتصادی که دشمن برای ضعیف ماندن و منزوی کردن اقتصاد ایران تلاش می‌کند، همت دولت سیزدهم با همکاری فعالان اقتصادی این است که بر اراده طرف مقابل غلبه کند و منزوی نماند.

سید احسان خاندوزی، امروز چهارم شهریور ماه در جمع مدیران استان لرستان، اظهار کرد: هدف‌گذاری‌های کنترل نقدینگی کشور قید‌ها و سقف‌هایی را تحمیل می‌کند.

وی تصریح کرد: در این راستا رشد تولید و مهار تورم، با تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، برداشتن سقف تسهیلات بانکی برای پروژه‌های کلان عمرانی و پیشران، در اختیار قرار دادن منابع بالقوه به استان‌ها و… در دستور کار قرار گرفته است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: در این شرایط اقتصادی که دشمن برای ضعیف ماندن و منزوی کردن اقتصاد ایران تلاش می‌کند، همت دولت سیزدهم با همکاری فعالان اقتصادی این است که بر اراده طرف مقابل غلبه کند و منزوی نماند.

خاندوزی بیان کرد: شواهد نشان می‌دهد که صبوری و استقامت دولت نیز در این مسیر جواب داده و شاهد گشایش‌های بین‌المللی برای اقتصاد ایران هستیم.

وزیر اقتصاد و دارایی ادامه داد: دولت سیزدهم خود را همسوی تولیدکننده قرار داده و بر این قرار است که بر اراده طرف مقابل غلبه کرده و اجازه ضعیف کردن اقتصاد را ندهد.

وی با بیان اینکه باید به سمت نظام انگیزشی ارائه قیمت عادلانه حرکت کنیم، تصریح کرد: غلبه کردن بر موانع، پای کار بودن شورای گفت‌وگوی دولت و بخشی خصوصی را می‌طلبد.

وزیر اقتصاد و دارایی خاطرنشان کرد: سال زراعی جدید قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی به نحوی خواهد بود تا رکورد ۱۴۰۲ شکسته شود، تأخیر در پرداخت‌های کشاورزان قابل‌قبول نیست، اما باید صنعتگران، کشاورزان، تولیدکنندگان را امیدوار کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر