تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
هواشناسی ایران ۱۹ آذر ۱۴۰۴

باران و برف در قزوین، البرز، تهران، اصفهان و فارس/ رگبار و رعدوبرق در جنوب

امروز (چهارشنبه) در نوار غربی، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران، غرب اصفهان و فارس و غرب سواحل دریای خزر، ابرناکی، بارش باران و در مناطق سردسیر و ارتفاعات برف پیش بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۹۲۷۳۳
۰۹:۱۳ - ۱۹ آذر ۱۴۰۴

باران و برف در قزوین، البرز، تهران، اصفهان و فارس/ رگبار و رعدوبرق در جنوب

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی امروز (چهارشنبه) برای نوار غربی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز بارش باران و برف پیش‌بینی کرد.

به نقل از هواشناسی، امروز (چهارشنبه) در نوار غربی، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران، غرب اصفهان و فارس و غرب سواحل دریای خزر، ابرناکی، بارش باران و در مناطق سردسیر و ارتفاعات برف پیش بینی می‌شود.

امروز همچنین در مناطق غرب، جنوب غرب و جنوب کشور، رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

امروز آسمان تهران نیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد، در بعضی ساعت‌ها رگبار باران و احتمال رعد و برق است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۱۲ و کمینه دمای آن به ۹ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

فردا (پنجشنبه) در جنوب غرب کشور و غرب استان‌های اصفهان، فارس و بوشهر، ابرناکی و بارندگی ادامه خواهد داشت و در سایر مناطق تضعیف می‌شود.

بعد از ظهر پنجشنبه در مناطقی از غرب، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز، سواحل دریای خزر و برخی نقاط شرق و شمال شرق، ابرناکی و بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

جمعه در سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و همچنین در جنوب غرب کشور بارش ادامه خواهد.

بعد از ظهر این روز از میزان بارندگی در نوار شمالی کاسته می‌شود و گستره بارش در جنوب غرب کشور به استان‌های فارس و بوشهر، نواحی از استان‌های اصفهان، یزد و غرب کرمان گسترش می‌یابد.

شنبه در نیمه جنوبی کشور شامل استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان، کرمان، یزد، شمال سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی و بعدازظهر در مناطقی از شمال غرب و غرب کشور ابرناکی، رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

یکشنبه با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر در شرق اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان ایرناکی و بارش باران و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

در ضمن دامنه‌های زاگرس مرکزی واقع در غرب و جنوب غرب و در استان هرمزگان و بعد از ظهر در شمال اصفهان، یزد، خراسان جنوبی و خراسان رضوی، افزایش ابر، وزش باد و رگبار باران رخ می‌دهد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر