تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

درخواست سناتورهای آمریکایی برای توضیح درباره توافق با ایران

سناتورهای جمهوریخواه آمریکایی خواستار توضیح دولت ایالات متحده در خصوص آزاد کردن پول ایران در چارچوب توافق اخیر میان دو کشور شدند.

کد خبر: ۱۵۴۴۲۷
۰۸:۰۲ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سناتور

دیدارنیوز: ۲۶ سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی طی نامه‌ای به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه و «جنت یلن» وزیر خزانه‌داری این کشور خواستار توضیح دولت ایالات متحده در خصوص آزاد کردن شش میلیارد دلار پول ایران در چارچوب توافق اخیر میان دو کشور شدند.

در این نامه با طرح این پرسش که چگونه می‌توان تضمین کرد ایران از دارایی‌های آزادشده تنها برای اهداف بشردوستانه استفاده خواهد کرد، از «دور زدن احتمالی کنگره» برای احیای برجام ابراز نگرانی شده است.

این سناتور‌ها با تکرار برخی ادعا‌ها درباره سیاست‌های منطقه‌ای ایران اعلام کرده‌اند که در هر حالی که ما قاطعانه معتقدیم آمریکا باید از هر منبع مناسبی برای آزادی شهروندان خود که به ناحق در خارج از مرز‌های کشور بازداشت شده‌اند، استفاده کند، اما این تصمیم پیامد‌های خطرناکی داشته و این امکان را برای ایران فراهم می‌کند تا فعالیت‌های خود برای برهم زدن ثبات منطقه را ادامه دهد.

«بیل کسیدی»، «تیم اسکات»، «جیم ریش»، «راجر ویکر»، «تام کاتن»، «بیل هگرتی»، «کیتی بریت»، «چاک گرسلی»، «لیندزی گراهام»، «استیو دینز»، «مارشا بلکبرن»، «کوین کریمر»، «تد باد»، «جی. دی. ونس»، «جان کورنین»، «پیت ریکتز»، «جان هوون»، «تاد یانگ»، «مایک کریپو»، «راجر مارشال»، «جیمز لنکفرد»، «جونی ارنست»، «تام تیلیس»، «جان کندی»، «جان باروزو» و «شلی مور کاپیتو» سناتور‌های امضاکننده این نامه هستند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر