تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تجاوز نظامی ارتش پوتین ادامه دارد

حملات مرگبار روسیه در ۸ منطقه اوکراین

بنا به گفته مقامات اوکراینی بمباران‌های شبانه روسیه به اوکراین در روز سه‌شنبه در ۸ منطقه از این کشور شامل شهر‌های بزرگ غربی دست کم سه کشته برجای گذاشته است.

کد خبر: ۱۵۴۳۰۸
۱۸:۱۶ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲

حملات مرگبار روسیه در ۸ منطقه اوکراین

دیدارنیوز: ماه‌هاست که حملات شبانه به عنوان تاکتیک روسیه مورد استفاده قرار می‌گیرد و مسکو با اعلام آن که منابع جنگی اوکراین رو به اتمام است، عملیات موسوم به حمله متقابل اوکراین را برای بازپس‌گیری سرزمین‌های اشغالی‌اش شکست خورده می‌داند.

نیروی هوایی اوکراین با جمع‌بندی این حملات شبانه اعلام کرد که «حدود ساعت ۴ صبح، اشغالگران روسی با دست کم ۲۸ موشک کروز از انواع مختلف» به اوکراین حمله کردند. ۱۶ عدد از این موشک‌ها نابود شدند.

دنیز شمیهال، نخست وزیر اوکراین از آسیب ساختمان‌ها در ۸ منطقه از اوکراین خبر داد که «متاسفانه مجروح و کشته برجای گذاشته است.»

شهردار شهر لوتسک ازحمله به بخش صنعتی این شهر و برجای ماندن «سه کشته و سه زخمی» خبر داد.

پس از یک سال و نیم جنگ، روسیه همچنان مسئولیت قربانیان غیرنظامی در اوکراین را انکار می‌کند و تضمین می‌کند که حملاتش فقط اهداف مشروع را هدف قرار می‌دهند، حتی زمانی که حملاتش منجر به ویرانی ساختمان‌های مسکونی می‌شوند.

حمله به لویو

حملات روز سه شنبه همچنین شهر لویو (Lviv) یکی از بزرگ‌ترین شهر‌های غربی اوکراین را هدف قرار داد. شهردار این شهر در تلگرام خود بر اساس ویدئویی ضبط شده از تخریب «ساختمان‌های مسکونی» خبر داد که در آن امدادگران در حال خاموش کردن آتش در طبقه بالای یک ساختمان هستند.

به گفته خبرگزاری فرانسه، یکی از این موشک‌ها در زمین بازی یک مهدکودک فرود آمده است و انفجار موجب شکستن شیشه‌های خانه‌ای مسکونی شده است.

اقدامات روسیه و «بی‌اعتنایی کامل آن به تمام اصول حقوق بشر» در روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای مطبوعاتی از سوی وزارت امور خارجه فرانسه محکوم شد.

وضعیت در جبهه‌های نبرد

در جبهه نبرد، اوکراین در روز دوشنبه مدعی برخی دستاورد‌ها در شرق و جنوب باهموت شد، پیشروی‌های کوچکی که از ماه‌ها پیش در قالب ضد حمله برای آزادسازی سرزمین‌های اشغال شده روسیه در حال انجام است.

گانا مالیار، معاون وزیر دفاع اوکراین، روز دوشنبه در مورد مشکلات نیرو‌های اوکراینی در کوپیانسک، آن را به حدی دانست که نمی‌تواند «نیرو‌های خود را برای حمله در بخش باهموت» متمرکز کند.

بااین‌حال آندری کووالف، سخنگوی ارتش اوکراین از موفقیت «نیرو‌های اوکراینی در کاهش سرعت حمله روسیه در کوپیانسک و لیمان» خبر داد.

در جبهه جنوبی نیز معاون وزیر دفاع به طرز مبهمی به پیشرفت‌هایی اشاره کرد.

اظهارات مقامات روسیه

سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه روز سه شنبه گفت که «منابع ارتش اوکراین تقریباً تمام شده است.» وی ادامه داد «که با وجود کمک‌های کلی غرب به نیرو‌های مسلح اوکراین، هیچ نتیجه‌ای حاصل نشده است.»

او مدعی شد که «عملیات نظامی» در اوکراین که تقریباً یک سال و نیم پیش آغاز شد، یک آزمایش جدی برای ارتش روسیه بوده است و روسیه توانسته است تولید خودرو‌های زرهی خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

در نهایت، در سطح اقتصادی، روسیه که مدعی مقاومت در برابر تحریم‌های بین‌المللی است، در هفته‌های اخیر شاهد سقوط ارز خود (روبل) بوده است.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها