تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
موسسه تحقیقاتی مستقر در لندن اعلام کرد

تولید نسخه بومی پهپاد‌های شاهد در روسیه

یک سازمان تحقیقاتی مستقر در انگلیس، از تلاش‌های روسیه برای تولید نسخه داخلی پهپاد‌های «شاهد» ساخت ایران خبر داد.

کد خبر: ۱۵۴۱۲۲
۰۸:۳۲ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲

روسیه تولید نسخه بومی پهپاد‌های شاهد را آغاز کرده است

دیدارنیوز: شبکه خبری سی‌ان‌ان اعلام کرد: یک سازمان تحقیقاتی مستقر در انگلیس که اجزای سلاح‌ها را بررسی می‌کند، از تلاش‌های روسیه برای تولید نسخه داخلی پهپاد‌های «شاهد» ساخت ایران خبر داد.

این سازمان مدعی شد که در پی دستیابی به بقایای فیزیکی دو پهپاد روسی مورد استفاده در اوکراین در ماه گذشته میلادی و تجزیه و تحلیل دقیق آنها، مشخص شد که روسیه «تولید نسخه داخلی خود از پهپاد شاهد-۱۳۶ را آغاز کرده است».

در این گزارش آمده است که تفاوت‌های عمده در ساخت بدنه هواپیما و واحد‌های داخلی، از جمله برای ناوبری نشان می‌دهد که این دو پهپاد در روسیه ساخته شده اند تا ایران.

محققان این توسعه را نقطه عطفی در توانایی مسکو برای گسترش استفاده خود از تسلیحات بدون سرنشین توصیف کردند.

در ادامه آمده است که روسیه عملکرد این پهپاد‌ها را با ترکیب راه حل‌های جدید، ساده کرده است و احتمالاً قادر خواهد بود پهپاد‌های جدید را نسبتاً سریع تولید کند.

بر اساس این گزارش، تقریباً یک سال پس از اولین استفاده از پهپاد‌های ساخت ایران در اوکراین، شواهدی مبنی بر اینکه فدراسیون روسیه تولید نسخه‌های داخلی خود را آغاز کرده است، نشان‌دهنده تحول قابل‌توجهی در قابلیت‌های پهپاد این کشور است که به مسکو امکان می‌دهد اتکای خود به پهپاد‌های یک‌بار مصرف را حفظ کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر