تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
نماینده پارلمان فرانسه مطرح کرد

اوضاع وخیم «نیجر»

چند روز پس از کودتا در نیجر، نماینده پارلمان فرانسه مدعی شد که اوضاع این کشور آفریقایی وخیم و بسیار بغرنج شده است.

کد خبر: ۱۵۴۰۱۸
۱۸:۲۳ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲

اوضاع وخیم «نیجر»

دیدارنیوز: با ادامه تلاش‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای مذاکره با شورای نظامی کودتای حدود دو هفته پیش در نیجر و برکناری محمد بازوم، رئیس‌جمهوری پیشین این کشور، یک نماینده مجلس فرانسه تاکید کرد که اوضاع نیجر بسیار بغرنج شده است.

جرارد لو سول، نماینده اپوزیسیون سوسیالیست، چهارشنبه، ۱۸ مرداد در مصاحبه با «العربیه» گفت که وضعیت فرانسه در غرب آفریقا اکنون بسیار پیچیده شده است.

شکست سرویس اطلاعاتی

به نظر لو سول، امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه باید به سرعت برای مهار این وضعیت، اقدام کند. او بر این باور است که مکرون از کمبود اطلاعات و شکست سرویس اطلاعاتی در آفریقا، دچار سرخوردگی شده است.

لو سول، تاکید کرد که کشورش نمی‌تواند از کودتا‌های نظامی چه در آفریقا یا هر مکان دیگر در سراسر جهان حمایت کند، چرا که این رویکرد، یکی از مبانی اساسی جمهوری فرانسه است.

این نماینده پارلمان فرانسه تاکید کرد که پاریس از تصمیمات گروه «اکواس» و اتحادیه آفریقا در خصوص نیجر حمایت می‌کند.

لو سول در مورد مداخلات روسیه، خاطرنشان کرد که استقرار عناصر گروه نظامی خصوصی «واگنر»، غرب آفریقا را بی‌ثبات می‌کند.

فرانسه، کودتای نظامی نیجر را به شدت محکوم کرده و حمایت خود را از تصمیمات و مواضع اتخاذ شده توسط جامعه اقتصادی کشور‌های غرب آفریقا «اکواس»، مورد تاکید قرار داده است.

اجلاس «اکواس» قرار است پنج‌شنبه (فردا) به منظور توافق در خصوص راهکار مقابله با این کودتا و اقداماتی که می‌توان انجام داد، برگزار شود.

اوضاع در کشور‌های ساحل آفریقا، برای پاریس نگران‌کننده است که سال‌ها با برخی از دولت‌های این کشور‌ها برای مقابله با سازمان‌های تروریستی از جمله سازمان القاعده، گروه «داعش»، بوکوحرام و ... همکاری کرد، اما چند ماه پیش، پس از اقدام مالی در توقف هرگونه همکاری با نیرو‌های فرانسوی که نهایتا از این کشور خارج شدند، ضربه سختی را متحمل شد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر