تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

هشدار طغیانی‌شدن رودخانه‌ها در تهران و استان‌ها

قاسم‌زاده، سخنگوی صنعت آب کشور نسبت به وقوع بارش‌های رگباری و با شدت بالا در تهران و تعدادی از استان‌های کشور و جاری شدن سیلاب در این استان‌ها از ۱۶ تا ۱۸ مرداد ماه هشدار داد.

کد خبر: ۱۵۳۹۰۶
۱۹:۴۲ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲

هشدار طغیانی‌شدن رودخانه‌ها در تهران

دیدارنیوز: فیروز قاسم‌زاده گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی صورت گرفته توسط مراجع ملی و بین‌المللی و هشدار سطح نارنجی و زرد صادره از سوی سازمان هواشناسی کشور و تحلیل سامانه بارشی پیش رو، در روز‌های آتی احتمال وقوع سیل در تعدادی از استان‌های کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه استان‌های تهران، البرز، سمنان، آذربایجان‌شرقی، اردبیل، قزوین، مازندران و هرمزگان دارای حساسیت بوده و در سطح هشدار قرار دارند، افزود: استان‌های اصفهان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، فارس، قم، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، مرکزی، همدان و یزد نیز با وقوع بارش‌های رگباری و طغیان رودخانه‌ها روبرو خواهند بود و خطر جاری شدن سیلاب در همه این استان‌ها وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این بارش‌ها از ۱۶ مرداد تا ۱۸ مرداد استان‌های کشور را در برخواهد گرفت، نسبت به وقوع خسارت‌های جانی و مالی در اثر آب‌گرفتگی و جاری شدن سیلاب در معابر عمومی و جاری شدن روان‌آب در مسیل‌ها و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها هشدار داد.

سخنگوی صنعت آب کشور افزود: بر همین اساس از هموطنان به‌ویژه کشاورزان و دامداران که مشغول فعالیت در حاشیه رودخانه‌ها هستند و همچنین گردشگران که در این روز‌ها قصد تفریح در اطراف رودخانه‌ها و مسیل‌ها را دارند، تقاضا می‌شود به هشدار‌ها و توصیه‌های ایمنی توجه کرده و مراقبت‌های لازم را به‌عمل آورند تا دچار مخاطرات و خسارات جانی و مالی نشوند.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: عدم انجام هرگونه فعالیت در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، مراقبت از کارگاه‌های فعال در داخل رودخانه، عدم توقف و نصب چادر‌های مسافرتی در اطراف و بستر رودخانه‌ها و حتی رودخانه‌ها و مسیل‌های خشک، عدم تردد و توقف افراد و ماشین‌آلات در رودخانه‌ها و مسیل‌ها به‌ویژه در عرض جریان‌های سیلابی و نیز اجتناب از توقف برای نظاره یا تصویربرداری از سیل، مواردی است که باید رعایت شود و در این خصوص، به هشدار‌های مسئولان و مأموران در هنگام وقوع سیل، توجه جدی شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر