تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

اکرمی: ملت ما به تحریم عادت کرده‌اند

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: ما باید به دنبال تولید داخل برویم به خصوص که ظرفیت‌های زیادی داریم و اگر مقداری جدی‌تر باشیم و وضعیت فعلی را جدی بگیریم و از تولید ملی حمایت کنیم و در نهایت اهتمام جدی هم داشته باشیم حتما از پس مشکلات بر می‌آییم.

کد خبر: ۱۵۳۸۳
۰۹:۵۳ - ۰۷ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حجت الاسلام والمسلمین سید رضا اکرمی با اشاره به اولویت‌های کشور در زمان تحریم اظهار کرد: ما در طول این 40 سال بعد از پیروزی انقلاب یا در جنگ یا در تحریم بوده‌ایم و حالا نیز در تحریم همه جانبه قرار گرفتیم.

وی افزود: تحریم‌ها از همه جهت بر ما وارد می‌شوند و از جنبه فروش نفت و سایر کالاهایمان نیز تاثیر خود را نمایان کرده‌اند اما هم ملت ما به این شرایط عادت کرده‌اند و هم دشمن قرارش بر همین است.

این عضو جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه تحریم‌های همه جانبه به صورت روشنی انجام شده‌اند و آشکارا ملت ما را تحت فشار قرار داده‌اند، اظهار کرد: ما در مورد مصرف، مخصوصا در مورد کالاهای وارداتی باید توجه داشته باشیم که اولویت‌مان در شرایط فعلی این است که آنچه ضروری نیست را مصرف نکنیم و به دنبالش نرویم.

اکرمی افزود: ما باید به دنبال تولید داخل برویم به خصوص که ظرفیت‌های زیادی داریم و اگر مقداری جدی‌تر باشیم و وضعیت فعلی را جدی بگیریم و از تولید ملی حمایت کنیم و در نهایت اهتمام جدی هم داشته باشیم حتما از پس مشکلات بر می‌آییم.

وی در پایان اظهار کرد: دشمن اگر جدیت ما را ببیند در اهدافش ناکام خواهد ماند همانطور که در به صفر رساندن فروش نفت ایران نیز ناکام بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر