تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
اوکراین، تجاوز نظامی پوتین را به مسکو کشاند

تبعات حمله پهپادی؛ ماشین پروپاگاندای روسیه متوقف می‌شود

کارشناسان متخصص فناوری نظامی و مسائل روسیه، حملات پهپادی اخیر به مسکو را برای این کشور «خجالت‌آور» خوانده‌اند. این مساله بر روایت سازی ماشین پروپاگاندای روسیه تاثیر منفی خواهد گذاشت و مسکو به این راحتی‌ها نمی‌تواند افکار عمومی را درباره ادامه جنگ در اوکراین قانع کند.

کد خبر: ۱۵۳۶۷۹
۱۷:۲۴ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲

تبعات حمله پهپادی؛ ماشین پروپاگاندای روسیه متوقف می‌شود

دیدارنیوز: کارشناسان متخصص فناوری نظامی و مسائل روسیه، حملات پهپادی اخیر به مسکو را برای این کشور «خجالت‌آور» خوانده‌اند. به باور این کارشناسان ابعاد سیاسی و روانی این حملات بیش از سطح تخریبی است که به بار آمده است. چرا که این مساله بر روایت سازی ماشین پروپاگاندای روسیه تاثیر منفی خواهد گذاشت و مسکو به این راحتی‌ها نمی‌تواند افکار عمومی را درباره ادامه جنگ در اوکراین قانع کند.

اوریکه فرانکه، کارشناس پهپاد‌ها و فناوری نظامی در شورای روابط خارجی اروپا در گفتگو با خبرگزاری اسوشیتدپرس در همین زمینه می‌گوید: «به طور کلی دفاع هوایی و به طور خاص دفاع برابر پهپاد‌ها کار بسیار دشواری است. شما باید در زمان درست و در مکان درست باشید و در عین حال به سیستم‌ها و تجهیزات مناسب دسترسی داشته باشید.»

حملات پهپادی اخیر نگرانی‌ها را در مورد آسیب‌پذیری مسکو در هجدهمین ماه تهاجم نظامی روسیه به اوکراین تشدید کرده است.

فرانکه در مورد حملات اخیر و اینکه تبعات آن برای روسیه چه خواهد بود نیز گفت: «این پهپاد‌ها می‌توانند سیستم‌های ثابت‌بال باشند که برای مدتی طولانی از خاک روسیه عبور کرده باشند. اگر اینطور باشد، حدس و گمان محض است، چون هنوز هیچ ویدئویی از این پهپاد‌ها ندیده‌ام- اگر اینطور باشد، این مساله برای پدافند هوایی روسیه خجالت‌آور خواهد بود چرا که این پهپاد‌ها ساعت‌ها در حریم هوایی روسیه در پرواز بودند و انتظار این بوده که پدافند هوایی زودتر پهپاد را رصد می‌کرد و در حالت ایده‌آل زودتر آن را ساقط می‌کرد.»

حملات پهپادی اخیر مانور ماشین پروپاگاندای روسیه را نشانه گرفته است

کر جایلز، کارشناس امور روسیه در چتم هاوس نیز به خبرگزاری اسوشیتدپرس گفت: «گرچه حملات اخیر پهپاد‌ها به مسکو صدمات جانی به باور نیاورده است، اما این مساله مهم نیست.»

به گفته او «در واقع نمایش قدرت و توانایی و تأثیر روانی و سیاسی ماجراست که اهمیت دارد. این موضوع بر روایت روسیه در مورد آسیب‌ناپذیری، این ایده که در واقع جنگ با اوکراین موفقیت‌آمیز است و هیچگونه عواقبی برای مردم روسیه در بر ندارد، خط بطلان می‌کشد. به بیان دیگر با این رویداد ماشین پروپاگاندا و تبلیغ روسیه سخت‌تر و دشوار‌تر از پیش خواهد کرد.»

حملات پهپادی کی‌یف به مسکو در شرایطی انجام می‌شود که وزارت دفاع روسیه پیش از این در بیانیه‌ای از سرنگونی ۱۶ پهپاد اوکراینی توسط پدافند هوایی روسیه در کریمه خبر داده بود.

وزارت دفاع روسیه در همچنین حملات پهپادی اخیر کی‌یف را «اقدامی تروریستی از جانب اوکراین» خواند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی