تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.

صالحی: اگر نتوانیم نفتمان را بفروشیم، ماندن در برجام مفید نیست

رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: در صورتی که نتوانیم نفت خود را بفروشیم و از مزایای تراکنش مالی بهره‌مند شویم، فکر نمی‌کنم که ماندن در برجام دیگر برای ما مفید باشد.

کد خبر: ۱۵۳۶۵
۲۲:۰۵ - ۰۶ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - این اظهارات علی‌اکبر صالحی در آستانه دیدارش با فدریکا موگرینی، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جریان گفت‌وگویی با خبرگزاری رویترز مطرح شده است.

صالحی در این گفت‌وگو با اشاره به این که زمان‌بندی مورد نظر که در حد چند ماه بود، رو به اتمام است، اظهار کرد: فکر می‌کنم دوره صبوری برای مردم ما محدودتر و محدودتر می‌شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، صالحی گفته است، در صورتی که ایران شاهد مزایای اقتصادی برجام نباشد، می‌تواند غنی‌سازی اورانیوم ۲۰ درصد را از سر بگیرد.

صالحی که برای گفت‌وگو با اروپایی‌ها درباره همکاری‌های هسته‌ای صلح‌آمیز به بروکسل رفته است، تصریح کرد، تلاش‌های اتحادیه اروپا امیدوارکننده است اما «ما هنوز نتایج ملموسی مشاهده نکرده‌ایم».

او همچنین از برنامه اتحادیه اروپا در راستای تعامل تجاری غیردلاری استقبال کرد و گفت: SPV می‌تواند در زنده نگه داشتن برجام مفید واقع شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان همچنین اظهار کرد: در صورتی که آورده‌ای حاصل نشود، هدف ما از ماندن در برجام چه خواهد بود؛ به ویژه این که در ایران صداهای مخالف با برجام روزبه‌روز بیشتر می‌شود.

او خاطرنشان کرد: بازگشت به چیزی که قبلا داشتیم و حتی وضعیت بهتر از آن، برایمان بسیار آسان است. ما می‌توانیم فعالیت در راستای غنی‌سازی ۲۰ درصد را آغاز کنیم. ما می‌توانیم میزان اورانیوم غنی شده را بالا ببریم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی