تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

صالحی: اگر نتوانیم نفتمان را بفروشیم، ماندن در برجام مفید نیست

رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: در صورتی که نتوانیم نفت خود را بفروشیم و از مزایای تراکنش مالی بهره‌مند شویم، فکر نمی‌کنم که ماندن در برجام دیگر برای ما مفید باشد.

کد خبر: ۱۵۳۶۵
۲۲:۰۵ - ۰۶ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - این اظهارات علی‌اکبر صالحی در آستانه دیدارش با فدریکا موگرینی، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جریان گفت‌وگویی با خبرگزاری رویترز مطرح شده است.

صالحی در این گفت‌وگو با اشاره به این که زمان‌بندی مورد نظر که در حد چند ماه بود، رو به اتمام است، اظهار کرد: فکر می‌کنم دوره صبوری برای مردم ما محدودتر و محدودتر می‌شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، صالحی گفته است، در صورتی که ایران شاهد مزایای اقتصادی برجام نباشد، می‌تواند غنی‌سازی اورانیوم ۲۰ درصد را از سر بگیرد.

صالحی که برای گفت‌وگو با اروپایی‌ها درباره همکاری‌های هسته‌ای صلح‌آمیز به بروکسل رفته است، تصریح کرد، تلاش‌های اتحادیه اروپا امیدوارکننده است اما «ما هنوز نتایج ملموسی مشاهده نکرده‌ایم».

او همچنین از برنامه اتحادیه اروپا در راستای تعامل تجاری غیردلاری استقبال کرد و گفت: SPV می‌تواند در زنده نگه داشتن برجام مفید واقع شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان همچنین اظهار کرد: در صورتی که آورده‌ای حاصل نشود، هدف ما از ماندن در برجام چه خواهد بود؛ به ویژه این که در ایران صداهای مخالف با برجام روزبه‌روز بیشتر می‌شود.

او خاطرنشان کرد: بازگشت به چیزی که قبلا داشتیم و حتی وضعیت بهتر از آن، برایمان بسیار آسان است. ما می‌توانیم فعالیت در راستای غنی‌سازی ۲۰ درصد را آغاز کنیم. ما می‌توانیم میزان اورانیوم غنی شده را بالا ببریم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد