تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

پیاده‌روی اربعین؛ لیست دارو‌های ممنوعه اعلام شد

کاکاوند، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا درباره دارو‌های ممنوعه در پیاده‌روی اربعین حسینی در عراق اعلام کرد که همراه داشتن قرص‌های "استامینوفن کدئین‌دار"، "دیازپام"، "فلورازپام"، "ترامادول"، "متادون" و "بوپرنورفین (b۲) "، و همچنین دارو‌های بیماری صرع و سرطان که به نوعی از مواد مخدر تشکیل شده براساس قوانین داخلی کشور عراق جرم محسوب می‌شود.

کد خبر: ۱۵۳۳۹۹
۰۹:۲۷ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲

پیاده‌روی اربعین؛ لیست دارو‌های ممنوعه در عراق اعلام شد

دیدارنیوز: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر دارو‌های ممنوعه در پیاده‌روی اربعین حسینی در عراق را اعلام کرد.

سردار ایرج کاکاوند؛ رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا اظهار کرد: همراه داشتن قرص‌های "استامینوفن کدئین‌دار"، "دیازپام"، "فلورازپام"، "ترامادول"، "متادون" و "بوپرنورفین (b۲) "، و همچنین دارو‌های بیماری صرع و سرطان که به نوعی از مواد مخدر تشکیل شده براساس قوانین داخلی کشور عراق جرم محسوب می‌شود.

وی افزود: درصورت کشف هر کدام از این دارو‌ها ضمن ممانعت از ادامه سفر زائر، برای وی پرونده قضایی تشکیل و به مراجع قضایی عراق معرفی خواهد شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا گفت: به دلیل سهولت و سرعت بخشیدن در امر بازرسی نیاز است زائرینی که احتیاج به مصرف دارو‌های خاص دارند مراتب را قبل از حضور در مرز‌های زمینی و هوایی با پزشک حج و زیارت هماهنگ کرده و تاییدیه مربوطه را به همراه داشته باشند.

کاکاوند خاطرنشان کرد: البته به همراه داشتن این دارو‌ها در هر بازه زمانی در کشور عراق ممنوع است، اما تاکید ما بر زمان اربعین است که زائران بیشتری به عتبات عالیات می‌روند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر