تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

اولتیماتوم به موسسات مالی و اعتباری برای مبارزه با پولشویی

وزارت اقتصاد به موسسات مالی ۴ ماه فرصت داد تا زیرساخت‌های اعمال محدودیت برای افراد مظنون به پولشویی را ساماندهی کنند.

کد خبر: ۱۵۲۹۴۶
۱۲:۵۹ - ۲۸ تير ۱۴۰۲

اولتیماتوم به موسسات مالی و اعتباری برای مبارزه با پولشویی

دیدارنیوز: رئیس مرکز اطلاعات مالی وزارت اقتصاد طی بخشنامه‌ای به موسسات مالی ۴ ماه فرصت داد تا زیرساخت‌های اعمال محدودیت برای افراد مظنون به پولشویی را ساماندهی کنند.

به نقل از مرکز اطلاعات مالی وزارت امور اقتصادی و دارایی، خانی رئیس این مرکز طی بخشنامه‌ای به تمامی موسسات مالی و اعتباری اعلام کرد که حداکثر ۴ ماه فرصت دارند تا نسبت به ساماندهی و بروزرسانی زیرساخت‌ها و سامانه‌های نرم‌افزاری خود جهت اعمال محدودیت‌های ابلاغی مرکز اطلاعات مالی مرتبط با اشخاص مظنون به پولشویی موضوع مواد ۸۳ تا ۸۵ آیین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی اقدام کنند.

وی تاکید کرد: بر اساس این بخشنامه کلیه ساماندهی‌ها و بروزرسانی‌ها با هماهنگی معاونت فناوری اطلاعات مرکز اطلاعات مالی وزارت امور اقتصادی و دارایی صورت پذیرد.

خانی هدف این اقدام را جبران تاخیر در اجرای قانون مبارزه با پولشویی و تقویت جبهه مبارزه با فساد عنوان کرد و افزود: در صورت عدم اقدام مقتضی در این خصوص از سوی موسسات مالی و اعتباری، برابر تبصره ماده ۷ قانون مبارزه با پولشویی تحت پیگرد قرار خواهند گرفت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی