تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

بازار موبایل؛ آیفون چند؟ +جدول

با وجود ثبات در برخی مدل‌های بازار موبایل، تعدادی از مدل‌ها تغییرات قیمتی را تجربه کرده‌اند. در گروه اپل، در دستگاه‌های iPhone ۱۳ pro max و iPhone ۱۴ pro max قیمت همچنان ثابت مانده و به ترتیب در ۶۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ۶۴ میلیون قرار دارد. در مدل ۱۳ معمولی، اما قیمت کمی کاهش داشته و در سطح ۴۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قرار گرفته است.

کد خبر: ۱۵۲۶۶۸
۱۲:۰۰ - ۲۴ تير ۱۴۰۲

بازار موبایل؛ آیفون چند؟ +جدول

دیدارنیوز: امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۲، سطوح قیمت در بازار موبایل تهران باثبات بوده است. به‌طوری که در مدل‌های پرطرفدار برخی برند‌ها قیمت موبایل در سطح آخر هفته گذشته خود مانده است.

قیمت موبایل در نخستین روز از هفته آخر تیرماه، همچنان ثبات خود را حفظ کرده است. قیمت بسیاری از مدل‌های پرطرفدار بازار در فهرست زیر نمایش داده شده است.

بازار موبایل؛ آیفون چند؟ +جدول

روند ثابت قیمت موبایل در اول هفته

با وجود ثبات در برخی مدل‌های بازار، تعدادی از مدل‌ها تغییرات قیمتی را تجربه کرده‌اند، البته میزان این تغییرات محدود است. در گروه اپل، در دستگاه‌های iPhone ۱۳ pro max و iPhone ۱۴ pro max قیمت همچنان ثابت مانده و به ترتیب در ۶۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ۶۴ میلیون قرار دارد. در مدل ۱۳ معمولی، اما قیمت کمی کاهش داشته و در سطح ۴۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قرار گرفته است.

در گروه سامسونگ، اما تغییرات بیشتری به چشم می‌خورد؛ در سری s۲۳ ultra قیمت با افزایشی نسبت به هفته گذشته خود در سطح ۵۰ میلیون و ۹۸۰ هزار تومان قرار گرفته است. همچنین در سری A۳۴ کاهش قیمت محدودی دیده می‌شود، قیمت این مدل اکنون ۱۰ میلیون و ۷۰ هزار تومان است. سایر مدل‌های درون فهرست با ثبات قیمتی همراه بودند.

در سمت دیگر بازار، برند تازه وارد ناتینگفون پس از رونمایی از نسخه دوم این سری مدل، با کاهش قیمت در بازار همراه بود. قیمت این سری مدل اکنون در سطح ۱۶ میلیون و ۹۴۵ هزار تومان قرار دارد. قیمت موبایل‌های گروه شیائومی نیز مانند سایر مدل‌های بررسی شده، با قیمتی ثابت نسبت به آخر هفته گذشته معامله شدند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر