تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

پرونده رابرت مالی؛ درخواست برای شفافیت

مایکل مک‌کال، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد از توضیحات وزارت خارجه این کشور درباره پرونده رابرت مالی، نماینده ویژه دولت جو بایدن در امور ایران، خواستار شفافیت این نهاد درباره تحقیقات در این پرونده شد.

کد خبر: ۱۵۲۵۹۸
۱۷:۲۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۲

ورود FBI به پرونده رابرت مالی

دیدارنیوز: مک‌کال که از جمهوری‌خواهان سرشناس آمریکایی به شمار می‌رود ۳۰ ژوئن در نامه‌ای به آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا خواستار توضیحات شفاف و کامل درباره وضعیت آقای مالی در رابطه با این پرونده شده بود.

بنا به گزارش رسانه‌های آمریکایی، پلیس فدرال آمریکا، «اف‌بی‌آی» به پرونده آقای مالی وارد شده است.

رویترز پیشتر به نقل از یک مقام آمریکایی در گزارشی نوشته بود که مالی روز ۲۹ ژوئن و پس از آنکه مجوز امنیتی‌اش مورد بازبینی قرار گرفت، به مرخصی بدون حقوق فرستاده شده است.

با ادامه حواشی پیرامون اعطای مرخصی بدون حقوق به مالی، کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا پاسخ وزارت خارجه این کشور را به پرسشی در مورد وضعیت این مقام آمریکایی منتشر کرد.

مک‌کال به وزارت خارجه آمریکا تا روز سه‌شنبه مهلت داده بود که در خصوص موضوع تحقیق از مالی، توضیحات خود را ارائه کند.

بنا به گزارش این کمیته، ناز دوراکوغلو، دستیار حقوقی وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به مک‌کال با تأکید بر وجود «فرآیند کامل و جامع» برای ارزیابی صلاحیت افراد در مورد دسترسی‌شان به اطلاعات طبقه‌بندی‌شده، نوشته است که این وزارتخانه بنابر سیاست و رویه‌اش نمی‌تواند اسناد یا اطلاعات بیشتری در رابطه با این موضوع ارائه کند.

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا هم در بیانیه‌ای با «غیرقابل قبول» دانستن این پاسخ، نوشت که «کنگره این حق را دارد که بداند دقیقا چرا مجوز دسترسی امنیتی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به حال تعلیق در آمد و سپس او از سمتش تعلیق شد و اکنون، بر اساس گزارش‌های خبری، اف‌بی‌آی در حال بررسی پرونده است.»

مک‌کال همچنین در گفتگو با شبکه العربیه با اشاره به ماموریت رابرت مالی در مذاکره با ایران، گفت که «هیچ مساله‌ای جدی‌تر از این نمی‌تواند باشد.»

او همچنین گفت که این موضوع را از وزارت خارجه آمریکا پیگیری خواهد کرد تا هفته آینده یک گزارش محرمانه دریافت کند.

مالی پس از روی کار آمدن جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا از ژانویه سال ۲۰۲۱ به سمت نماینده ویژه این کشور در امور ایران انتخاب شد. او در مذاکرات غیرمستقیم واشنگتن با تهران برای احیای برجام و آزادی زندانیان دو تابعیتی ایرانی- آمریکایی در ایران نقش مهمی برعهده داشت.

همزمان با انتشار مواضع مک‌کال در مورد پرونده مالی، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با شبکه تلویزیونی «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» گفت که درباره چرایی تعلیق مجوز دسترسی امنیتی مالی، خیلی چیز‌ها را به دلیل پرسنلی بودن موضوع نمی‌تواند بگوید.

با این حال، او گفت: «راب مالی را برای سال‌های طولانی می‌شناسم. او کسی است که زندگی و کار حرفه‌ایش را وقف خدمت به کشور کرده و این کار را به‌طور تحسین‌برانگیزی انجام داده است.»

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان